Povezane vesti
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
Pravda 05.01.2025
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i da ne… »
Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u: Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“:
Novi magazin 05.01.2025
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i da ne… »
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
N1 Info 05.01.2025
Vesti dana »

Tragedija na Goču: Radnik poginuo nakon što su ga zatrpale tone kamenja, satima izvlačili telo
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

„Putin napravio grešku, samo gledajte u narednim danima“: Rute sutra kod Trampa, čeka se „velika izjava“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Milan Miličević podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika SDS Republike Srpske
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Viši sud vratio predmet Višem tužilaštvu u Novom Sadu: Ukonjene prepreke da se nastavi istraga o padu nadstrešnice?
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

"Italija će učiniti svoj deo posl": Đorđa Meloni upozorila na pretnju trgovinskim ratom unutar Zapada
Blic pre 2 satajoš 2 povezane