Povezane vesti
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
Pravda 05.01.2025
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i da ne… »
Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u: Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“:
Novi magazin 05.01.2025
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i da ne… »
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
N1 Info 05.01.2025
Vesti dana »
Prevozio neregistrovane suplemente vredne više od 4,5 miliona dinara: Uhapšen muškarac (28)
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 38 povezanih
Tramp i Putin razgovarali telefonom: Rus Amerikancu čestitao praznik, pričali o kraju rata u Ukrajini, saradnji... Evo detalja
Kurir pre 13 minutajoš 57 povezanih
Đorđević se oglasio zbog plasmana "orlića" u finale Svetskog prvenstva
Nova pre 13 minutajoš 37 povezanih
Krunić i Danilina u osmini finala Vimbldona: Posle preokreta Aleksandra i Ana savladale Kalininu i Jastremsku
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane