Povezane vesti
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
Pravda 05.01.2025
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i da ne… »
Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u: Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“:
Novi magazin 05.01.2025
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i da ne… »
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
N1 Info 05.01.2025
Vesti dana »

NIS podneo dopunjeni novi zahtev Vašingtonu za odlaganje sankcija
Vesti online pre 6 minutajoš 15 povezanih

Hladno i oblačno, u višim predelima sneg: Od srede razvedravanje i toplije vreme
Glas juga pre 11 minutajoš 14 povezanih

Studenti u blokadi pozvali građane na protest u Boru: Planiran odlazak pred direkciju Ziđina
Nova pre 11 minutajoš 2 povezane

Stanje na putevima: Mokar kolovoz i nepredviđeni zastoji u većini krajeva Srbije, odroni na planinama
Glas Zaječara pre 36 minutajoš 6 povezanih