Povezane vesti
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
Pravda pre 2 dana
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i… »
Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u: Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“:
Novi magazin pre 2 dana
Stručnjak za energetiku Miloš Zdravković rekao je za N1 da ne veruje da će sankcija NIS-u uopšte biti i da mu je ta informacija i dalje potpuno neverovatna. Zdravković je u Novom danu N1 naveo i da to ni na koji način ne bi naštetilo Rusiji, kao i… »
„Mi ne predstavljamo ništa u biznisu nafte“: Stručnjak za energetiku ne veruje u sankcije NIS-u
N1 Info pre 2 dana
Vesti dana »
Rhmz izdao najnovije upozorenje: U naredna 2 sata ovi delovi Srbije na udaru opasne pojave
Blic pre 33 minutajoš 11 povezanih
Analiza iz Nemačke: Srbija je najbliži saveznik Rusije u Evropi, korupcija sveprisutna
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih