Povezane vesti
"Nije u redu da si udata za mene, a imaš prezime drugog muža": Srpska voditeljka (68) se nakon razvoda ponovo udala, suprug…
Blic 05.01.2025
Voditeljka emisije "Blic dan" na Blic televiziji, Suzana Mančić, skoro pet decenija je na javnoj sceni. Suzana se oduvek predstavljala javnosti devojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. -… »
Suzani Mančić suprug jednu stvar strašno zamera: "Udala si se za mene, a od drugog muža ti je..."
Kurir 05.01.2025
Prva "Loto" devojka u Srbiji, Suzana Mančić, skoro pet decenijaje na javnoj sceni. Suzana se oduvek predstavljala javnosti devojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. - Tradicionalno sam uzela… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 3 satajoš 26 povezanih
Počela druga sednica Saveta REM-a: Dubravka Valić Nedeljković i Miloš Garić kandidati za predsednika tog tela
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
Opštinska reprezentacija skuplja od pomoći za Narodnu kuhinju: Za ugostiteljske usluge potrošeno 2,9 miliona dinara više
In medija pre 1 satjoš 28 povezanih
Istorijski nizak vodostaj Dunava ugrozi plovidbu i energetiku
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 55 povezanih
Nova inicijativa: Tužilaštvo da ispita aktivnosti Faruka Mujke u rušenju u Zubinom Potoku
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih