Povezane vesti
"Nije u redu da si udata za mene, a imaš prezime drugog muža": Srpska voditeljka (68) se nakon razvoda ponovo udala, suprug…
Blic 05.01.2025
Voditeljka emisije "Blic dan" na Blic televiziji, Suzana Mančić, skoro pet decenija je na javnoj sceni. Suzana se oduvek predstavljala javnosti devojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. -… »
Suzani Mančić suprug jednu stvar strašno zamera: "Udala si se za mene, a od drugog muža ti je..."
Kurir 05.01.2025
Prva "Loto" devojka u Srbiji, Suzana Mančić, skoro pet decenijaje na javnoj sceni. Suzana se oduvek predstavljala javnosti devojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. - Tradicionalno sam uzela… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih

Tramp se oglasio usred razgovora sa Putinom: Uskoro otkriva sve detalje
Mondo pre 5 minutajoš 21 povezana

Profesorka Marija Vasić otkrila šta je prvo uradila posle izlaska iz pritvora: „Imali su za cilj da nas psihički slome što apsolutno nisu uspeli“
Nova pre 6 satijoš 9 povezanih

Sandro Gozi pozdravlja uvrštavanje u uži izbor srpskog studentskog pokreta za nagradu Saharovlj za 2025. godinu
Ozon press pre 4 satijoš 14 povezanih