Povezane vesti
"Nije u redu da si udata za mene, a imaš prezime drugog muža": Srpska voditeljka (68) se nakon razvoda ponovo udala, suprug…
Blic 05.01.2025
Voditeljka emisije "Blic dan" na Blic televiziji, Suzana Mančić, skoro pet decenija je na javnoj sceni. Suzana se oduvek predstavljala javnosti devojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. -… »
Suzani Mančić suprug jednu stvar strašno zamera: "Udala si se za mene, a od drugog muža ti je..."
Kurir 05.01.2025
Prva "Loto" devojka u Srbiji, Suzana Mančić, skoro pet decenijaje na javnoj sceni. Suzana se oduvek predstavljala javnosti devojačkim prezimenom Mančić, dok joj u dokumentima stoji ono koje je uzela udajom za prvog supruga. - Tradicionalno sam uzela… »
Vesti dana »
Viši sud u Novom Sadu obustavio postupak protiv Vesića, Tanasković i drugih u slučaju nadstrešnica
Beta pre 49 minutajoš 50 povezanih
Priznavanje poraza „bambus“ diplomatije: Vučić ocenio kako Srbija nema podršku ni od jedne velike sile
Mašina pre 2 satajoš 37 povezanih
Sneg zavejao ovaj deo Srbije, snimci su neverovatni: Do sutra u ovim predelima pašće i do pola metra
Telegraf pre 1 satjoš 55 povezanih
Ruski PVO sistemi oborili pet ukrajinskih dronova koji su leteli ka Moskvi
Politika pre 24 minutajoš 43 povezane