Povezane vesti
NBC: Bajden planira da održi dva govora u svojim poslednjim danima na funkciji
Vesti online 05.01.2025
Predsednik SAD Džozef Bajden planira da održi dva velika govora pre nego što napusti tu funkciju, kao deo napora da iznese ono što vidi kao svoja ključna dostignuća u više od 50 godina u javnoj službi, preneo je danas En-Bi-Si njuz. Izvori upoznati sa… »
Bajden planira da održi dva govora u svojim poslednjim danima na funkciji: Šta je radio poslednjih 50 godina?
Euronews 05.01.2025
Predsednik SAD Džozef Bajden planira da održi dva velika govora pre nego što napusti tu funkciju, kao deo napora da iznese ono što vidi kao svoja ključna dostignuća u više od 50 godina u javnoj službi, preneo je danas NBC njuz. Izvori upoznati sa… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Luis Enrike piše istoriju evropskog fudbala: Samo jedan trener ima više Liga šampiona od njega
Mondo pre 1 danjoš 74 povezane
Serundolo posle šest sati savladao Landalusea za osminu finala Rolan Garosa
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 danjoš 102 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih