Povezane vesti
Milena iz Venecuele spakovala kofere, pa se doselila u Srbiju Progovorila o životu ovde, pa otkrila na šta se nikad neće…
Kurir 05.01.2025
Dok je odrastala pod zracima sunca Venecuele, Milena nije slutila da će jednog dana spakovati svoje kofere i započeti novi život u Srbiji. Dolazak iz velikog grada i zemlje gde temperatura retko pada ispod 25 stepeni, u selo Belo Polje u Šumadiji, za nju… »
"Ćevapi i kupus su mi omiljeni": Milena se iz Venecuele preselila u Srbiju, pa nam otkrila na šta se nikad neće navići
Mondo 05.01.2025
Milena Andrić Kastiljo (24) odlučila je da spakuje kofere i započne novi život u Srbiji. Dok je odrastala pod zracima sunca Venecuele, Milena nije slutila da će jednog dana spakovati svoje kofere i započeti novi život u Srbiji. Dolazak iz velikog grada i… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije usvojili Zakon o roditeljima negovateljima i negovateljima
RTK pre 1 satjoš 44 povezane
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 54 povezane
Održan hitan sastanak zbog širenja afričke kuge svinja u Srbiji
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih
Tramp: Ostavio sam instrukcije ako Iran uspe da me ubije, nadam se da ću vam nedostajati
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 67 povezanih
Siner se oglasio posle plasmana u finale Vimbldona! Odmah je spomenuo Đokovića, evo šta je Italijan imao da poruči!
Kurir pre 51 minutajoš 107 povezanih