Povezane vesti

Cetinjani otkrili moguć uzrok masakra: Posvađali se oko badnjaka i žena, pa je monstrum otišao po oružje

Cetinjani otkrili moguć uzrok masakra: Posvađali se oko badnjaka i žena, pa je monstrum otišao po oružje

Mondo pre 1 dan
Cetinjani su otkrili moguć uzrok masakra. Cetinjanin Aco Martinović (45) koji je 1. januara ubio 12 žrtava od kojih i dvoje dece starih 9 i 14 godina, posvađao se, navodno, sa vlasnikom kafane Mirkom Vuletićem (42) oko paljenja badnjaka, a polemika… »
„Majka je trčala za njim i molila da i nju ubije“: Tetka ubijenih mališana na Cetinju opisala poslednje sekunde njihovih…

„Majka je trčala za njim i molila da i nju ubije“: Tetka ubijenih mališana na Cetinju opisala poslednje sekunde njihovih…

Nova pre 1 dan
Potresne reči tetke najmlađih žrtava masakra na Cetinju, Vukana (8) i Jovana (13), oslikavaju užas koji se dogodio 1. januara, kada ih je Aco Martinović bez milosti usmrtio. Tetka ubijenih dečaka svakodnevno na društvenim mrežama deli njihove… »
"Znam da nisam mogla spasiti nikoga pa ni tebe...Žao mi je!" Potresnom čituljom oglasila se sestra ubijene Zorice Vuletić u…

"Znam da nisam mogla spasiti nikoga pa ni tebe...Žao mi je!" Potresnom čituljom oglasila se sestra ubijene Zorice Vuletić u…

Kurir pre 1 dan
Mojoj sestri Zorici. Znam da nisam mogla spasiti nikoga pa ni tebe... Žao mi je samo što ja nisam na tvom mestu da tvoja deca bar majku zapamte... Ovo su reči sestre Zorice Vuletić (42) sa Cetinja, koju je 1. januara u krvavom piru ubio rođeni brat… »
"Žao mi je što ja nisam na tvom mestu": Bolne reči sestre Zorice, koju je ubio brat na Cetinju: "Da tvoja deca majku…

"Žao mi je što ja nisam na tvom mestu": Bolne reči sestre Zorice, koju je ubio brat na Cetinju: "Da tvoja deca majku…

Blic pre 1 dan
Zoricu Vuletić ubio je njen rođeni brat Aco Martinović tokom masakra koji je počinio 1. januara na Cetinju, kada je ubio 12, a ranio četvoro ljudi. Od Zorice se preko umrlica opraštaju rodbina, prijatelji i kumovi. - Ljudska kćeri, jedno poštenje… »
Jeste li mi bili u badnjake, je li vas okitila majka... Srceparajuće reči tetke Vukana i Jovana, opisala poslednje sekunde…

Jeste li mi bili u badnjake, je li vas okitila majka... Srceparajuće reči tetke Vukana i Jovana, opisala poslednje sekunde…

Kurir pre 1 dan
Tetka Jovana (14) i Vukana (9) Vuletića, koje je Aco Martinović ubio u masakru na Cetinju, danas, na Badnji dan, se još jednom oprostila od mališana. - Jeste mi bili u badnjake, veselice moje? Je li vas majka okitila? Jeste li srećno pošli, još… »
"Polemika se povela oko badnjaka i oko nekih žena" Cetinjani progovorili o mogućem motivu masakra 1. januara 2025. godine…

"Polemika se povela oko badnjaka i oko nekih žena" Cetinjani progovorili o mogućem motivu masakra 1. januara 2025. godine…

Kurir pre 1 dan
Cetinjanin Aca Martinović (45) koji je 1. januara ubio 12 žrtava od kojih i dvoje dece staro 9 i 14 godina, posvađao se, navodno, sa vlasnikom kafane Mirkom Vuletićem (42) oko paljenja badnjaka , a polemika se povela i oko žena, ispričali su… »
"Pošli su gore na nebesa anđeli mali": Oglasio se otac kome su sinovi ubijeni u prvom masakru na Cetinju: Objavio sliku svoje…

"Pošli su gore na nebesa anđeli mali": Oglasio se otac kome su sinovi ubijeni u prvom masakru na Cetinju: Objavio sliku svoje…

Blic pre 1 dan
Miloš Martinović, otac Mašana i Marka koje je pre dve godine u masakru na Cetinju ubio Vuk Borilović, oglasio se po prvi put nakon poslednje tragedije koja se dogodila u istom gradu, a u kojoj je scenario bio skoro identičan kao i u prvom masakru… »
"Jeste li bili u badnjake, je l' vas majka okitila"? Osvanula potresna poruka: Pilići moji nestali pod ploču

"Jeste li bili u badnjake, je l' vas majka okitila"? Osvanula potresna poruka: Pilići moji nestali pod ploču

Mondo pre 1 dan
Tetka ubijenih mališana u masakru na Cetinju objavila je potresnu poruku. Tetka Jovana (14) i Vukana (9) Vuletića koji su ubijeni u masakru na Cetinju, objavila je još jednu potresnu poruku uz fotografiju dečaka. "Jeste mi bili u badnjake, veselice… »
"Nemoj Aco, majko i kraj": Tetka Vukana i Jovana opisala poslednje sekunde života mališana: "Majka ga je molila da i nju…

"Nemoj Aco, majko i kraj": Tetka Vukana i Jovana opisala poslednje sekunde života mališana: "Majka ga je molila da i nju…

Blic pre 2 dana
"Pišu vam pesme, drugovi plaču, male duše se tresu i jecaju", potresne su reči tetke najmlađih žrtava masakra na Cetinju, Vukana (8) i Jovana (13) koje je Aco Martinović bez milosti ubio 1. januara. Tetka ubijenih dečaka Vukana i Jovana neutešna… »
"Idem sad da ti ubijem decu"! Ranjeni Mladen zvao ženu da je upozori, bilo je kasno - preklinjala ga da ne puca

"Idem sad da ti ubijem decu"! Ranjeni Mladen zvao ženu da je upozori, bilo je kasno - preklinjala ga da ne puca

Mondo pre 2 dana
Smrt dečaka potresla je ceo region. Dvanaest osoba je ubijeno, a četiri su teško ranjene u stravičnom masakru 1. januara na Cetinju koji se dogodio, kada je, iz još uvek potpuno nerazjašnjenih motiva, a nakon svađe sa jednim od gostiju u kafani… »
Prizor koji tera na suze: Pogledajte kako su deca sa Cetinja odala počast stradalim drugarima

Prizor koji tera na suze: Pogledajte kako su deca sa Cetinja odala počast stradalim drugarima

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Devetogodišnji Vukan i njegov pet godina stariji brat Jovan Vuletić najmlađe su žrtve masovnog zločina, koji je 1. januara na Cetinju počinio Aco Martinović (45). Čitav region danima oplakuje 12 nedužnih žrtava, proglašeni su… »
Zašto je Cetinje u noći masakra čuvalo samo 9 policajaca: Oglasio se ministar policije: "Bilo je bitno da se premeste na…

Zašto je Cetinje u noći masakra čuvalo samo 9 policajaca: Oglasio se ministar policije: "Bilo je bitno da se premeste na…

Blic pre 2 dana
Posle strašne tragedije, koja je Cetinje pogodila 1. januara ove godine, a u kojoj je Aco Martinović ubio 12 osoba, postavljaju se mnoga pitanja, a ono što najviše zanima javnost jeste pitanje zašto je Cetinje čuvalo samo devet policajaca. Prema… »
Šta je pokazao snimak iz kafane u kojoj je Aco Martinović započeo krvavi pir na Cetinju?

Šta je pokazao snimak iz kafane u kojoj je Aco Martinović započeo krvavi pir na Cetinju?

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Zločin na Cetinju, u kojem je ubijeno 12 ljudi, a četvoro ranjeno u krvavom piru Aca Martinovića i dalje potresa region, a svi se pitaju samo jedno: "Zašto je krvnik zavio brojne porodice u crno?" Motiv ovog stravičnog zločina i… »
Zašto je Cetinje čuvalo samo 11 policajaca?! Ministar policije Crne Gore najavio 70 suspenzija narednih dana

Zašto je Cetinje čuvalo samo 11 policajaca?! Ministar policije Crne Gore najavio 70 suspenzija narednih dana

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Nakon strašne tragedije, koja je Cetinje pogodila 1. januara ove godine, a u kojoj je Aco Martinović ubio 12 osoba, postavljaju se mnoga pitanja, a među njima je i pitanje kako je moguće da je Cetinje, grad od 20.000 stanovnika, te… »
Uznemirujuće sličnosti tri masakra: Forenzičar analizirao masovno ubistvo na Cetinju i povezao ga sa ribnikarom i…

Uznemirujuće sličnosti tri masakra: Forenzičar analizirao masovno ubistvo na Cetinju i povezao ga sa ribnikarom i…

Blic pre 2 dana
Crna Gora je zavijena u crno. Nakon što je Aco Martinović u krvavom pohodu na Cetinju ubio 12 osoba, među kojima i dvoje dece, mnogi se sa zebnjom prisećaju sličnog zločina od pre samo dve i po godine, kada je Vuk Borilović na istom mestu ubio… »
"Sada idem da ti ubijem decu": Ranjeni Mladen zvao ženu da je upozori da skloni sinove, ali je bilo kasno, preklinjala je…

"Sada idem da ti ubijem decu": Ranjeni Mladen zvao ženu da je upozori da skloni sinove, ali je bilo kasno, preklinjala je…

Blic pre 2 dana
Dvanaest osoba je ubijeno, a četiri su teško ranjene u stravičnom masakru 1. januara na Cetinju koji se dogodio, kada je, iz još uvek potpuno nerazjašnjenih motiva, a nakon svađe sa jednim od gostiju u kafani, Aco Martinović ubio je komšije… »
Crna Gora: Protesti i odavanje počasti žrtvama masovnog ubistva

Crna Gora: Protesti i odavanje počasti žrtvama masovnog ubistva

Danas pre 2 dana
Više hiljada ljudi okupilo se u Podgorici i Cetinju na protestima u nedelju zahtevajući ostavke zvaničnika posle masovnog zločina u kojem je 1. januara ubijeno 12 ljudi, među njima i dvoje dece. Oba skupa, u organizaciji neformalne grupe studenata… »
Oni su ubili 102 osobe! Na Balkanu se za 23 godine desilo čak 13 masakara: Monstrumi u krvavom piru ubijali i decu!

Oni su ubili 102 osobe! Na Balkanu se za 23 godine desilo čak 13 masakara: Monstrumi u krvavom piru ubijali i decu!

Blic pre 2 dana
U poslednje 23 godine na Balkanu se dogodilo čak 13 masovnih ubistava u kojima je ubijeno 102 ljudi. Najviše masovnih ubistava dogodilo se u Srbiji, čak osam. Među žrtvama su skoro 30 odsto bila deca. Pored Srbije, masovna ubistva su se desila i u… »

Vesti dana »