Povezane vesti
„Znao sam da Blekiju odgovara Premijer liga”
Sportski žurnal 06.01.2025
Strahinja Pavlović govorio je za naš božićni trobroj. Vaš saigrač iz reprezentacije Nikola Milenković blista u Notingemu, u najboljoj sezoni Šumara još od 1980. i osvajanja druge titule evropskog prvaka? - Nisam očekivao da će Notingem da bude baš toliko… »
Čović: Ja sa Obradovićem u Zvezdi i Vujošević sa mnom u Partizanu, osvojili bismo Evroligu
Nebojša Čović govorio je za naš božićni trobroj. Da li stvarno mislite ono što ste svojevremeno rekli možda i u šali: da biste osvojili Evroligu da ste imali Željka Obradovića u Zvezdi, a nedavno i Duška Vujoševića, za trenera (hipotetički da ste bili… »
Derbi, debi u Ligi šampiona, reprezentacija
Andrija Maksimović govorio je za naš božićni trobroj. Koji momenat vam je najdraži u dosadašnjoj karijeri? - Teško je izdvojiti jedan, u prethodnih par meseci desilo mi se mnogo toga, ali kad bih morao da izaberem sigurno je to pobeda u večitom derbiju… »
Vesti dana »

Vučević o skupu kod Novosadskog sajma: 50 najgorih među najgorima blokira najbolje
Radio 021 pre 2 minutajoš 20 povezanih

Preokret! Tramp prelomio, u Ukrajinu stiže neviđeni paket iz Amerike: Putin ovakav direktni udarac nije mogao ni da sanja
Blic pre 2 minutajoš 22 povezane

„Pocepali su transparente, izbacuju stvari u hol“: Student VIŠER-a objasnio šta se dogodilo jutros kada su izbačeni iz zgrade
Nova pre 2 minutajoš 8 povezanih