Povezane vesti
Derbi, debi u Ligi šampiona, reprezentacija
Sportski žurnal pre 2 dana
Andrija Maksimović govorio je za naš božićni trobroj. Koji momenat vam je najdraži u dosadašnjoj karijeri? - Teško je izdvojiti jedan, u prethodnih par meseci desilo mi se mnogo toga, ali kad bih morao da izaberem sigurno je to pobeda u večitom… »
Čović: Ja sa Obradovićem u Zvezdi i Vujošević sa mnom u Partizanu, osvojili bismo Evroligu
Nebojša Čović govorio je za naš božićni trobroj. Da li stvarno mislite ono što ste svojevremeno rekli možda i u šali: da biste osvojili Evroligu da ste imali Željka Obradovića u Zvezdi, a nedavno i Duška Vujoševića, za trenera (hipotetički… »
„Znao sam da Blekiju odgovara Premijer liga”
Strahinja Pavlović govorio je za naš božićni trobroj. Vaš saigrač iz reprezentacije Nikola Milenković blista u Notingemu, u najboljoj sezoni Šumara još od 1980. i osvajanja druge titule evropskog prvaka? - Nisam očekivao da će Notingem da bude… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Izbila još dva požara u Los Anđelesu! Ne zna se koliko kuća je trenutno u plamenu, cela ulica gori, vatrogasci očajni
Nova pre 39 minutajoš 43 povezane
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika – stotine teško i potpuno alkoholisanih
RTS pre 5 satijoš 24 povezane
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 14 minutajoš 23 povezane
Kraj praznika, ali ne i protesta u Srbiji: Kako dalje usled talasa nezadovoljstva
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih