Повезане вести
Ђоковић открио своју највећу трауму, отворио душу као ретко кад: „Сваки пут гледам и питам се: Да ли ће да ме одведе?“
Нова 06.01.2025
Новак Ђоковић се и даље не осећа пријатно када се појави у Аустралији након што је 2022. године депортован. Од тог тренутка и најмања ситница може да опет врати прилично живу трауму. По доласку у Аустралију говорио је за чувени… »
Ђоковић вуче трауме из Аустралије: "Стално гледам приближава ли ми се неко"
Б92 06.01.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да још осећа трауму приликом повратка у Аустралију из које је депортован пре три године. "Бићу потпуно искрен, последњих неколико пута када сам слетео у Аустралију и када сам… »
Ђоковић: Још осећам трауму када се враћам у Аустралију
Спортски журнал 06.01.2025
”На пасошкој се стално осврћем да ли долази неко из имиграционе зоне”. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да још осећа трауму приликом повратка у Аустралију из које је депортован пре три године. - Бићу потпуно… »
Ђоковић: Још осећам трауму када се враћам у Аустралију
Политика 06.01.2025
МЕЛБУРН – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да још осећа трауму приликом повратка у Аустралију из које је депортован пре три године. „Бићу потпуно искрен, последњих неколико пута када сам слетео у Аустралију и… »
"Морам да признам, плашим се да ће ме одвести": Потресна Ђоковићева исповест, открио своју највећу трауму
Мондо 06.01.2025
Новак Ђоковић признао је у Аустралији колики страх осети сваки пут када уђе у земљу. Новак Ђоковић отворио је душу у разговору за аустралијски "Хералд Сан" уочи почетка учешћа на Аустралијан опену. Он је признао да му се и даље… »
Ђоковићев осврт на депортацију 2022: Још ми се враћа траума…
Спорт клуб 06.01.2025
Најтрофејнији тенисер у историји Новак Ђоковић је отворио душу аустралијским медијима по доласку у Мелбурн зарад учешћа на Аустралијан опену. Осврнуо се на депортацију 2022. кад је притворен, па депортован због тамошње… »
Вести дана »
Слободни универзитет у Нишу о гашењу студијских програма на Филозофском: "Данас су обрисани департмани. Сутра ће бити обрисани студенти"
Нова пре 13 минутајош 19 повезаних
Трасиране безбедне руте за пролаз бродова кроз Ормуски мореуз
Политика пре 48 минутајош 67 повезаних
Преминуо Душко Вујошевић: Потресни опроштаји од Партизановог "Генерала", емоције пуне очи сузама
Мондо пре 1 сатјош 94 повезане
Временска прогноза Србије: захлађење са мразем и пљусковима до суботе, стабилније за Васкрс
Наслови.аи пре 3 сатајош 44 повезане
Мир кратког даха: Експлозије на Блиском истоку само неколико сати након примирја
Н1 Инфо пре 3 сатајош 29 повезаних