Повезане вести
Ђоковић открио своју највећу трауму, отворио душу као ретко кад: „Сваки пут гледам и питам се: Да ли ће да ме одведе?“
Нова 06.01.2025
Новак Ђоковић се и даље не осећа пријатно када се појави у Аустралији након што је 2022. године депортован. Од тог тренутка и најмања ситница може да опет врати прилично живу трауму. По доласку у Аустралију говорио је за чувени… »
Ђоковић вуче трауме из Аустралије: "Стално гледам приближава ли ми се неко"
Б92 06.01.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да још осећа трауму приликом повратка у Аустралију из које је депортован пре три године. "Бићу потпуно искрен, последњих неколико пута када сам слетео у Аустралију и када сам… »
Ђоковић: Још осећам трауму када се враћам у Аустралију
Спортски журнал 06.01.2025
”На пасошкој се стално осврћем да ли долази неко из имиграционе зоне”. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да још осећа трауму приликом повратка у Аустралију из које је депортован пре три године. - Бићу потпуно… »
Ђоковић: Још осећам трауму када се враћам у Аустралију
Политика 06.01.2025
МЕЛБУРН – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да још осећа трауму приликом повратка у Аустралију из које је депортован пре три године. „Бићу потпуно искрен, последњих неколико пута када сам слетео у Аустралију и… »
"Морам да признам, плашим се да ће ме одвести": Потресна Ђоковићева исповест, открио своју највећу трауму
Мондо 06.01.2025
Новак Ђоковић признао је у Аустралији колики страх осети сваки пут када уђе у земљу. Новак Ђоковић отворио је душу у разговору за аустралијски "Хералд Сан" уочи почетка учешћа на Аустралијан опену. Он је признао да му се и даље… »
Ђоковићев осврт на депортацију 2022: Још ми се враћа траума…
Спорт клуб 06.01.2025
Најтрофејнији тенисер у историји Новак Ђоковић је отворио душу аустралијским медијима по доласку у Мелбурн зарад учешћа на Аустралијан опену. Осврнуо се на депортацију 2022. кад је притворен, па депортован због тамошње… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 5 сатијош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 5 сатијош 3 повезане

Огласила се Каја Калас! "Неприхатљива повреда румунског ваздушног простора руским дроновима"
Курир пре 33 минутајош 2 повезане