Povezane vesti

Đoković otkrio svoju najveću traumu, otvorio dušu kao retko kad: „Svaki put gledam i pitam se: Da li će da me odvede?“

Đoković otkrio svoju najveću traumu, otvorio dušu kao retko kad: „Svaki put gledam i pitam se: Da li će da me odvede?“

Nova pre 1 dan
Novak Đoković se i dalje ne oseća prijatno kada se pojavi u Australiji nakon što je 2022. godine deportovan. Od tog trenutka i najmanja sitnica može da opet vrati prilično živu traumu. Po dolasku u Australiju govorio je za čuveni „Herald San“… »
Đoković vuče traume iz Australije: "Stalno gledam približava li mi se neko"

Đoković vuče traume iz Australije: "Stalno gledam približava li mi se neko"

B92 pre 2 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da još oseća traumu prilikom povratka u Australiju iz koje je deportovan pre tri godine. "Biću potpuno iskren, poslednjih nekoliko puta kada sam sleteo u Australiju i kada sam prošao kroz pasošku… »
Đoković: Još osećam traumu kada se vraćam u Australiju

Sportski žurnal pre 2 dana
”Na pasoškoj se stalno osvrćem da li dolazi neko iz imigracione zone”. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da još oseća traumu prilikom povratka u Australiju iz koje je deportovan pre tri godine. - Biću potpuno iskren, poslednjih… »

Politika pre 2 dana
MELBURN – Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da još oseća traumu prilikom povratka u Australiju iz koje je deportovan pre tri godine. „Biću potpuno iskren, poslednjih nekoliko puta kada sam sleteo u Australiju i kada sam prošao… »
"Moram da priznam, plašim se da će me odvesti": Potresna Đokovićeva ispovest, otkrio svoju najveću traumu

"Moram da priznam, plašim se da će me odvesti": Potresna Đokovićeva ispovest, otkrio svoju najveću traumu

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković priznao je u Australiji koliki strah oseti svaki put kada uđe u zemlju. Novak Đoković otvorio je dušu u razgovoru za australijski "Herald San" uoči početka učešća na Australijan openu. On je priznao da mu se i dalje vraća trauma… »
Đokovićev osvrt na deportaciju 2022: Još mi se vraća trauma…

Đokovićev osvrt na deportaciju 2022: Još mi se vraća trauma…

Sport klub pre 2 dana
Najtrofejniji teniser u istoriji Novak Đoković je otvorio dušu australijskim medijima po dolasku u Melburn zarad učešća na Australijan openu. Osvrnuo se na deportaciju 2022. kad je pritvoren, pa deportovan zbog tamošnje regulative za pandemiju… »

Vesti dana »