Povezane vesti

Pazarski studenti odustaju, četvoro profesora podržavaju proteste

Pazarski studenti odustaju, četvoro profesora podržavaju proteste

Radio sto plus pre 2 dana
Kako se navodi u spisku, potpisnici podrške su Marina Mihaljević, Miloš Petrović, Aleksandra Popin i Dejan Mirčić. Profesori univerziteta u Srbiji u pismu naglašavaju da “odlučno” stoje uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo… »
Podršku studentima potpisalo 58 profesora Univerziteta u Kragujevcu

Podršku studentima potpisalo 58 profesora Univerziteta u Kragujevcu

Pressek pre 1 dan
Studentima koji već više od mesec dana blokiraju fakultete širom Srbije pismenu podršku svojim potpisom dalo je više od 2.200 univerzitetskih profesora. Među njima je 58 profesora Univerziteta u Kragujevcu. - Mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Radio sto plus pre 2 dana
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori univerziteta u Srbiji. Oni su osudili… »
Među potpisnicima podrške studentima i profesori Univerziteta u Kragujevcu

Među potpisnicima podrške studentima i profesori Univerziteta u Kragujevcu

Glas Šumadije pre 2 dana
Skoro dve i po hiljade nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji za dan i po potpisalo je podršku studentima u blokadi. Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u… »
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

N1 Info pre 2 dana
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je studente. „Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo“, naveli su oni… »
Preko dve hiljade nastavnika univerziteta širom Srbije za jedan dan potpisalo podršku studentima

Preko dve hiljade nastavnika univerziteta širom Srbije za jedan dan potpisalo podršku studentima

Glas Šumadije pre 2 dana
Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo, piše u obaveštenju za javnost, podrške otvorene za dalje potpisianje. Preko dve hiljade potpisnika oštro je… »

Vesti dana »