Povezane vesti
Pazarski studenti odustaju, četvoro profesora podržavaju proteste
Radio sto plus 06.01.2025
Kako se navodi u spisku, potpisnici podrške su Marina Mihaljević, Miloš Petrović, Aleksandra Popin i Dejan Mirčić. Profesori univerziteta u Srbiji u pismu naglašavaju da “odlučno” stoje uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo. Oni su… »
Podršku studentima potpisalo 58 profesora Univerziteta u Kragujevcu
Pressek 06.01.2025
Studentima koji već više od mesec dana blokiraju fakultete širom Srbije pismenu podršku svojim potpisom dalo je više od 2.200 univerzitetskih profesora. Među njima je 58 profesora Univerziteta u Kragujevcu. - Mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi
Radio sto plus 06.01.2025
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori univerziteta u Srbiji. Oni su osudili pokušaje vlasti… »
Među potpisnicima podrške studentima i profesori Univerziteta u Kragujevcu
Glas Šumadije 06.01.2025
Skoro dve i po hiljade nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta u Srbiji za dan i po potpisalo je podršku studentima u blokadi. Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj… »
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente
N1 Info 06.01.2025
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je studente. „Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo“, naveli su oni. Dodaju da… »
Preko dve hiljade nastavnika univerziteta širom Srbije za jedan dan potpisalo podršku studentima
Glas Šumadije 06.01.2025
Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo, piše u obaveštenju za javnost, podrške otvorene za dalje potpisianje. Preko dve hiljade potpisnika oštro je osudilo… »
Vesti dana »

Preminuo Den Tana: Nekadašnji predsednik FK „Crvena zvezda“, fudbaler i glumac
Nedeljnik pre 10 minutajoš 35 povezanih

UŽIVO Počeo protest Zborova: "Večeras čistimo Grad - sloboda ostaje"
Radio 021 pre 5 minutajoš 21 povezana

Spremni da ratuju do poslednjeg ukrajinca! Brisel u panici, Tramp i Putin otvorili pregovore
Alo pre 1 satjoš 100 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane