Povezane vesti

Čović: Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope

Čović: Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope

Sportski žurnal 06.01.2025
Nebojša Čović govorio je za naš božićni trobroj. Naišli ste prvog radnog dana u Savezu na oštar napad iz Partizana? Šta hoće Partizan od vas? - Mislim da to nije pitanje za mene, već za njih. I to ne za čitav Partizan, već isključivo… »
Čović: ABA ničemu ne služi, postoji plan za „pro“ ligu Srbije

Čović: ABA ničemu ne služi, postoji plan za „pro“ ligu Srbije

Sport klub 06.01.2025
"Mislim da to nije pitanje za mene, već za njih", odgovorio je novi predsednik KSS Nebojša Čović tokom intervjua za "Sportski žurnal" na pitanje o tome zašto postoji otpor iz Humske prema njemu i dodao: „I to ne za čitav Partizan, već… »
Čović: "Pomogao sam Partizanu da postane prvak Evrope"

Čović: "Pomogao sam Partizanu da postane prvak Evrope"

Sportske.net 06.01.2025
Predsenik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović dao je opširan intervju za "Sportski žurnal", u kom je govorio o svim aktuelnim temama. Na početku je istakao da je po dolasko na čelo Saveza zatekao haos u istom. "Postaviti stvari na svoje mesto… »
Nebojša Čović: „Ja sam početkom 90-ih spasao Partizan i pomogao im da osvoje Evroligu!“

Nebojša Čović: „Ja sam početkom 90-ih spasao Partizan i pomogao im da osvoje Evroligu!“

Hot sport 06.01.2025
Često to ističe! Nebojša Čović je već u nekoliko navrata napomenuo da je on direktno pomogao Partizanu, u momentima kada su ‘crno-beli’ vladali Evropom. Sada se, još jednom prisetio toga i poslao jasnu poruku: „Mislim da to nije pitanje za… »
"Spasao sam Partizan, pomogao mu da bude prvak Evrope": Nebojša Čović poručio crno-belima da ga pozovu

"Spasao sam Partizan, pomogao mu da bude prvak Evrope": Nebojša Čović poručio crno-belima da ga pozovu

Mondo 06.01.2025
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije uputio je poruku KK Partizan. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović rekao je u intervjuu za " Sportski žurnal" da je početkom devedesetih pomogao Košarkaškom klubu Partizan, odnosno da ga sa je… »
Čović: "Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope"

Čović: "Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope"

B92 06.01.2025
Nebojša Čović analizirao je prva tri meseca na čelu Košarkaškog saveza Srbije, ali se dotakao i perioda u KK Crvena zvezda, kao i Partizana. Čović je u intervjuu za "Sportski žurnal" istakao da ga je po dolasku u Sazonovu 83 zatekao haos… »

Vesti dana »