Povezane vesti

Čović: Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope

Čović: Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope

Sportski žurnal pre 2 dana
Nebojša Čović govorio je za naš božićni trobroj. Naišli ste prvog radnog dana u Savezu na oštar napad iz Partizana? Šta hoće Partizan od vas? - Mislim da to nije pitanje za mene, već za njih. I to ne za čitav Partizan, već isključivo… »
Čović: ABA ničemu ne služi, postoji plan za „pro“ ligu Srbije

Čović: ABA ničemu ne služi, postoji plan za „pro“ ligu Srbije

Sport klub pre 2 dana
"Mislim da to nije pitanje za mene, već za njih", odgovorio je novi predsednik KSS Nebojša Čović tokom intervjua za "Sportski žurnal" na pitanje o tome zašto postoji otpor iz Humske prema njemu i dodao: „I to ne za čitav Partizan, već… »
Čović: "Pomogao sam Partizanu da postane prvak Evrope"

Čović: "Pomogao sam Partizanu da postane prvak Evrope"

Sportske.net pre 2 dana
Predsenik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović dao je opširan intervju za "Sportski žurnal", u kom je govorio o svim aktuelnim temama. Na početku je istakao da je po dolasko na čelo Saveza zatekao haos u istom. "Postaviti stvari na svoje mesto… »
Nebojša Čović: „Ja sam početkom 90-ih spasao Partizan i pomogao im da osvoje Evroligu!“

Nebojša Čović: „Ja sam početkom 90-ih spasao Partizan i pomogao im da osvoje Evroligu!“

Hot sport pre 2 dana
Često to ističe! Nebojša Čović je već u nekoliko navrata napomenuo da je on direktno pomogao Partizanu, u momentima kada su ‘crno-beli’ vladali Evropom. Sada se, još jednom prisetio toga i poslao jasnu poruku: „Mislim da to nije pitanje za… »
"Spasao sam Partizan, pomogao mu da bude prvak Evrope": Nebojša Čović poručio crno-belima da ga pozovu

"Spasao sam Partizan, pomogao mu da bude prvak Evrope": Nebojša Čović poručio crno-belima da ga pozovu

Mondo pre 2 dana
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije uputio je poruku KK Partizan. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović rekao je u intervjuu za " Sportski žurnal" da je početkom devedesetih pomogao Košarkaškom klubu Partizan, odnosno da ga sa je… »
Čović: "Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope"

Čović: "Spasao sam Partizan i pomogao mu da osvoji titulu prvaka Evrope"

B92 pre 2 dana
Nebojša Čović analizirao je prva tri meseca na čelu Košarkaškog saveza Srbije, ali se dotakao i perioda u KK Crvena zvezda, kao i Partizana. Čović je u intervjuu za "Sportski žurnal" istakao da ga je po dolasku u Sazonovu 83 zatekao haos… »

Vesti dana »