Повезане вести

Човић: Спасао сам Партизан и помогао му да освоји титулу првака Европе

Човић: Спасао сам Партизан и помогао му да освоји титулу првака Европе

Спортски журнал 06.01.2025
Небојша Човић говорио је за наш божићни троброј. Наишли сте првог радног дана у Савезу на оштар напад из Партизана? Шта хоће Партизан од вас? - Мислим да то није питање за мене, већ за њих. И то не за читав Партизан, већ… »
Човић: АБА ничему не служи, постоји план за „про“ лигу Србије

Човић: АБА ничему не служи, постоји план за „про“ лигу Србије

Спорт клуб 06.01.2025
"Мислим да то није питање за мене, већ за њих", одговорио је нови председник КСС Небојша Човић током интервјуа за "Спортски журнал" на питање о томе зашто постоји отпор из Хумске према њему и додао: „И то не за читав… »
Човић: "Помогао сам Партизану да постане првак Европе"

Човић: "Помогао сам Партизану да постане првак Европе"

Спортске.нет 06.01.2025
Предсеник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић дао је опширан интервју за "Спортски журнал", у ком је говорио о свим актуелним темама. На почетку је истакао да је по доласко на чело Савеза затекао хаос у истом. "Поставити… »
Небојша Човић: „Ја сам почетком 90-их спасао Партизан и помогао им да освоје Евролигу!“

Небојша Човић: „Ја сам почетком 90-их спасао Партизан и помогао им да освоје Евролигу!“

Хот спорт 06.01.2025
Често то истиче! Небојша Човић је већ у неколико наврата напоменуо да је он директно помогао Партизану, у моментима када су ‘црно-бели’ владали Европом. Сада се, још једном присетио тога и послао јасну поруку: „Мислим да то није… »
"Спасао сам Партизан, помогао му да буде првак Европе": Небојша Човић поручио црно-белима да га позову

"Спасао сам Партизан, помогао му да буде првак Европе": Небојша Човић поручио црно-белима да га позову

Мондо 06.01.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије упутио је поруку КК Партизан. Председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић рекао је у интервјуу за " Спортски журнал" да је почетком деведесетих помогао Кошаркашком клубу Партизан… »
Човић: "Спасао сам Партизан и помогао му да освоји титулу првака Европе"

Човић: "Спасао сам Партизан и помогао му да освоји титулу првака Европе"

Б92 06.01.2025
Небојша Човић анализирао је прва три месеца на челу Кошаркашког савеза Србије, али се дотакао и периода у КК Црвена звезда, као и Партизана. Човић је у интервјуу за "Спортски журнал" истакао да га је по доласку у Сазонову 83… »

Вести дана »