Повезане вести

„У иностранству сам била домаћица, сада имам више улога“: Мирка Васиљевић о породици и празницима у њеном дому

„У иностранству сам била домаћица, сада имам више улога“: Мирка Васиљевић о породици и празницима у њеном дому

Нова 06.01.2025
Позната глумица и њен супруг празнике проводе одамрајући и користећи време за породицу, како би надокнадили све што су пропустили током године. Мирка Васиљевић и Вујадин Савић за празнике окупљају своју многобројну породицу, а… »
"Било је тешко, на Бадњи дан смо јели џем и хлеб" Данијела Карић и Иван Милеуснић открили како славе Божић: Овај обичај…

"Било је тешко, на Бадњи дан смо јели џем и хлеб" Данијела Карић и Иван Милеуснић открили како славе Божић: Овај обичај…

Блиц 06.01.2025
Данијела Карић и Иван Милеуснић присетили су се како је изгледало славље Божића у њиховом детињству. Данијела Карић и њен супруг Иван Милеуснић открили су како памте највећи празник Божић из детињства, и шта је оно што су… »
"Некад нас је у фамилији било 150, а САД нас је око 300" Данијела Карић открила како је накад изгледао Божић у њеном дому: На…

"Некад нас је у фамилији било 150, а САД нас је око 300" Данијела Карић открила како је накад изгледао Божић у њеном дому: На…

Курир 06.01.2025
Данијела Карић и њен супруг Иван Милеунсић открили су нам како памте највећи празник Божић из детињства, и шта је оно што су обожавали да раде када су били мали, а онда су нам открили и како данас изгледа Божић у њиховом дому… »

Вести дана »