Povezane vesti

Na spisku podrške studentima već više od 2.000 imena: Širi se podrška profesora studentskom protestu

Na spisku podrške studentima već više od 2.000 imena: Širi se podrška profesora studentskom protestu

Nova 06.01.2025
Spisak univerzitetskih profesora koji su podržali javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima širi se iz časa u čas, pa je tako na njemu sada već više od 2000 imena. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Profesori, saradnici i straživači odlučno uz svoje studente! Lista od preko 2.500 ljudi!

Profesori, saradnici i straživači odlučno uz svoje studente! Lista od preko 2.500 ljudi!

Serbian News Media 06.01.2025
Poštovane građanke i građani Srbije, Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo. Oštro osuđujemo svaki pokušaj vlasti da zastraši koleginice i… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora u Srbiji podržalo studente u blokadi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora u Srbiji podržalo studente u blokadi

Slobodna Evropa 06.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora u Srbiji podržalo je javnim pismom studente koji blokiraju fakultete u njihovim protestima i zahtevima. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Beta 06.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

NIN 06.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

Novi magazin 06.01.2025
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je studente. „Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo“, naveli su oni… »

Vesti dana »