Povezane vesti

Na spisku podrške studentima već više od 2.000 imena: Širi se podrška profesora studentskom protestu

Na spisku podrške studentima već više od 2.000 imena: Širi se podrška profesora studentskom protestu

Nova pre 1 dan
Spisak univerzitetskih profesora koji su podržali javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima širi se iz časa u čas, pa je tako na njemu sada već više od 2000 imena. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Profesori, saradnici i straživači odlučno uz svoje studente! Lista od preko 2.500 ljudi!

Profesori, saradnici i straživači odlučno uz svoje studente! Lista od preko 2.500 ljudi!

Serbian News Media pre 1 dan
Poštovane građanke i građani Srbije, Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo. Oštro osuđujemo svaki pokušaj vlasti da zastraši koleginice i… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora u Srbiji podržalo studente u blokadi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora u Srbiji podržalo studente u blokadi

Slobodna Evropa pre 2 dana
Više od 2.000 univerzitetskih profesora u Srbiji podržalo je javnim pismom studente koji blokiraju fakultete u njihovim protestima i zahtevima. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Beta pre 2 dana
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

NIN pre 2 dana
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente

Novi magazin pre 2 dana
Više od 2.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je studente. „Mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo“, naveli su oni… »

Vesti dana »