Повезане вести

"Само мајка, сестра и ја знамо кроз шта смо: Прошли!" Министар полиције Црне Горе одговорио на позив свог оца да поднесе…

"Само мајка, сестра и ја знамо кроз шта смо: Прошли!" Министар полиције Црне Горе одговорио на позив свог оца да поднесе…

Блиц 06.01.2025
Данило Шарановић, министар полиције Црне Горе, реаговао је на позив свог оца Славка да поднесе оставку и поручио да нико из његове фамилије нема контакт с њим и да се стање "некадашњег члана" његове породице "злоупотребљава… »
Министар полиције ЦГ одговорио рођеном оцу на позив за оставку: "Само мајка и ја знамо шта смо прошли"

Министар полиције ЦГ одговорио рођеном оцу на позив за оставку: "Само мајка и ја знамо шта смо прошли"

Телеграф 06.01.2025
Препоручујемо. Данило Шарановић, министар полиције Црне Горе, реаговао је на позив свог оца Славка да поднесе оставку након што се догодио масакр на Цетињу у којем је живот изгубило 12 људи, међу којима и двоје деце. Шарановић… »
Отац министра полиције Црне Горе позвао сина на оставку након масакра на Цетињу, он му одмах одговорио

Отац министра полиције Црне Горе позвао сина на оставку након масакра на Цетињу, он му одмах одговорио

Нова 06.01.2025
Након трагичног масакра на Цетињу, позив за оставку министра полиције Црне Горе, Данила Шарановића, стигао је изненађујуће од његовог оца, Славка. И док је отац јавно позвао сина да поднесе оставку, министар је одговорио оштро… »

Нова 06.01.2025
Након трагичног масакра на Цетињу, позив за оставку министра полиције Црне Горе, Данила Шарановића, стигао је изненађујуће од његовог оца, Славка. И док је отац јавно позвао сина да поднесе оставку, министар је одговорио оштро… »
Црногорски министар полиције одговорио оцу славку на позив за оставку: Само мајка, сестра и ја знамо кроз шта смо прошли! Нико…

Црногорски министар полиције одговорио оцу славку на позив за оставку: Само мајка, сестра и ја знамо кроз шта смо прошли! Нико…

Курир 06.01.2025
Данило Шарановић, министар полиције Црне Горе, јавно је реаговао на позив свог оца да поднесе оставку после масакра на Цетињу. Наиме, Данило Шарановић, министар полиције Црне Горе, реаговао је на позив свог оца Славка да поднесе… »
Отац министра полиције Црне Горе позвао сина да поднесе оставку након масакра на Цетињу

Отац министра полиције Црне Горе позвао сина да поднесе оставку након масакра на Цетињу

НИН 06.01.2025
Отац министра унутрашњих послова Црне Горе Данила Шарановића, Славко Шарановић, јавно је свог сина позвао да поднесе оставку на ту функцију, као морални чин након масовне пуцњаве на Цетињу у којој је убијено 12 особа, од чега… »
"Мило Ђукановић иза себе има 711 убијених, а од мене тражи да одем" Огласио се министар полиције

"Мило Ђукановић иза себе има 711 убијених, а од мене тражи да одем" Огласио се министар полиције

Телеграф 06.01.2025
Препоручујемо. Црногорски министар унутрашњих послова Данило Шарановић открио да ли ће поднети оставку након трагедије на Цетињу. Шарановић тврди да не постоји објективна и субјективна одговорност за трагедију, негира моралну… »
"Мило Ђукановић иза себе има 711 убијених, а од мене тражи да одем": Министар полиције Црне Горе открио да ли ће поднети…

"Мило Ђукановић иза себе има 711 убијених, а од мене тражи да одем": Министар полиције Црне Горе открио да ли ће поднети…

Блиц 05.01.2025
Министар унутрашњих послова Данило Шарановић, био је гост емисије "Недјеља у ретровизору" на Телевизији Вијести и том приликом открио да ли ће поднети оставку након трагедије на Цетињу. Упитан је ли и на тренутак помислио да… »

Вести дана »