Povezane vesti

"Samo majka, sestra i ja znamo kroz šta smo: Prošli!" Ministar policije Crne Gore odgovorio na poziv svog oca da podnese…

"Samo majka, sestra i ja znamo kroz šta smo: Prošli!" Ministar policije Crne Gore odgovorio na poziv svog oca da podnese…

Blic pre 2 dana
Danilo Šaranović, ministar policije Crne Gore, reagovao je na poziv svog oca Slavka da podnese ostavku i poručio da niko iz njegove familije nema kontakt s njim i da se stanje "nekadašnjeg člana" njegove porodice "zloupotrebljava za najogavnije… »
Ministar policije CG odgovorio rođenom ocu na poziv za ostavku: "Samo majka i ja znamo šta smo prošli"

Ministar policije CG odgovorio rođenom ocu na poziv za ostavku: "Samo majka i ja znamo šta smo prošli"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Danilo Šaranović, ministar policije Crne Gore, reagovao je na poziv svog oca Slavka da podnese ostavku nakon što se dogodio masakr na Cetinju u kojem je život izgubilo 12 ljudi, među kojima i dvoje dece. Šaranović je poručio da… »
Otac ministra policije Crne Gore pozvao sina na ostavku nakon masakra na Cetinju, on mu odmah odgovorio

Otac ministra policije Crne Gore pozvao sina na ostavku nakon masakra na Cetinju, on mu odmah odgovorio

Nova pre 1 dan
Nakon tragičnog masakra na Cetinju, poziv za ostavku ministra policije Crne Gore, Danila Šaranovića, stigao je iznenađujuće od njegovog oca, Slavka. I dok je otac javno pozvao sina da podnese ostavku, ministar je odgovorio oštro, ističući da niko… »

Nova pre 1 dan
Nakon tragičnog masakra na Cetinju, poziv za ostavku ministra policije Crne Gore, Danila Šaranovića, stigao je iznenađujuće od njegovog oca, Slavka. I dok je otac javno pozvao sina da podnese ostavku, ministar je odgovorio oštro, ističući da niko… »
Crnogorski ministar policije odgovorio ocu slavku na poziv za ostavku: Samo majka, sestra i ja znamo kroz šta smo prošli…

Crnogorski ministar policije odgovorio ocu slavku na poziv za ostavku: Samo majka, sestra i ja znamo kroz šta smo prošli…

Kurir pre 1 dan
Danilo Šaranović, ministar policije Crne Gore, javno je reagovao na poziv svog oca da podnese ostavku posle masakra na Cetinju. Naime, Danilo Šaranović, ministar policije Crne Gore, reagovao je na poziv svog oca Slavka da podnese ostavku i poručio da… »
Otac ministra policije Crne Gore pozvao sina da podnese ostavku nakon masakra na Cetinju

Otac ministra policije Crne Gore pozvao sina da podnese ostavku nakon masakra na Cetinju

NIN pre 1 dan
Otac ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Danila Šaranovića, Slavko Šaranović, javno je svog sina pozvao da podnese ostavku na tu funkciju, kao moralni čin nakon masovne pucnjave na Cetinju u kojoj je ubijeno 12 osoba, od čega dvoje dece. "Ja… »
"Milo Đukanović iza sebe ima 711 ubijenih, a od mene traži da odem" Oglasio se ministar policije

"Milo Đukanović iza sebe ima 711 ubijenih, a od mene traži da odem" Oglasio se ministar policije

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović otkrio da li će podneti ostavku nakon tragedije na Cetinju. Šaranović tvrdi da ne postoji objektivna i subjektivna odgovornost za tragediju, negira moralnu odgovornost i… »
"Milo Đukanović iza sebe ima 711 ubijenih, a od mene traži da odem": Ministar policije Crne Gore otkrio da li će podneti…

"Milo Đukanović iza sebe ima 711 ubijenih, a od mene traži da odem": Ministar policije Crne Gore otkrio da li će podneti…

Blic pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, bio je gost emisije "Nedjelja u retrovizoru" na Televiziji Vijesti i tom prilikom otkrio da li će podneti ostavku nakon tragedije na Cetinju. Upitan je li i na trenutak pomislio da podnese ostavku kao… »

Vesti dana »