Povezane vesti
„Držim do tradicije i postim ceo Božićni post“: Aco Pejović o razgovoru sa duhovnikom, veri i običajima
Nova pre 1 dan
Aco Pejović ne pridaje značaj proslavi Nove godine, ali mu je zato Božić jedan od omiljenih praznika. Aco Pejović je ističe da je ovaj najradosniji praznik za njegovu porodicu toliko značajan da to ne može da opiše rečima, a da hrišćanska vera… »
"Veći sam grešnik nego verenik": Aco Pejović nikad iskrenije o porodici i veri, otkrio kako provode praznike: "Sam idem po…
Blic pre 2 dana
Pevač Aco Pejović ističe da ne daje na značaju proslavi Novoj godine, ali da je Božić najvažniji praznik za njega i njegovu porodicu. On je sada otkrio kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik. - Moja supruga i ćerke čine me radosnim i… »
"Na svetoj gori volim da preispitujem sebe" Aco Pejović često s prijateljima obilazi pravoslavne svetinje: Držim do…
Kurir pre 2 dana
Aco Pejović ne pridaje značaj proslavi Nove godine, ali mu je zato Božić jedan od omiljenih praznika, što nam je i otkrio u razgovoru za praznični broj Kurira. Folk pevač je istakao da je ovaj najradosniji praznik za njegovu porodicu toliko… »
Vesti dana »
Stepanović: Dan posle će morati da dođe, Vučić ne razume da to što radi više ne prolazi
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Posle Božića imaćemo neradni dan tek u februaru: Mnogi će se razočarati zbog ovoga, a sve zanima
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Ima mrtvih! Požar se nezaustavljivo širi! Stručnjak o paklu u Kaliforniji, najavljuje najtežu noć - snimci sa lica mesta su jezivi (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 43 povezane
BLOG UŽIVO Studenti najavili novi protest, Pravni fakultet u Novom Sadu traži donacije
Nova pre 1 minutjoš 16 povezanih