Повезане вести
Петрушева вирус више не кочи: Спреман сам за Париз
Спортски журнал 06.01.2025
”Против Басконије нисам био добар, али ми је било важно да будем уз тим”. Црвена звезда наставља са победничким ритмом у Евролиги и АБА лиги, а добра вест за тим је и потпуни опоравак Филипа Петрушева. После здравствених… »
Петрушев искрен: „Три дана сам лежао у кревету, није било лако!“
Хот спорт 06.01.2025
Фалио је на мечу у Виторији, али се то на крају ипак није одразило на резултат! Центар Црвене звезде – Филип Петрушев је меч против Басконије требао да пропусти због болести. Ипак, услед неколико других повреда у тиму, он је… »
Петрушев три дана лежао у кревету, али биће спреман за Париз
Спортске.нет 06.01.2025
Крилни центар Црвене звезде Филип Петрушев јуче се вратио на паркет у правом руху у победи против ФМП. Он јесте покушао да игра против Басконије у четвртак након што је пропустио неколико претходних тренинга због болести, да би… »
Вести дана »
Од данас у примени Закон о родитељима неговатељима: 65.000 динара месечно, стаж и здравствено осигурање
Пиротске вести пре 42 минутајош 26 повезаних
Продужена лиценца за рад НИС-а до краја октобра, преговори МОЛ-а и Руса ‘у магли’
Јужне вести пре 52 минутајош 24 повезане
Путници стигли у Израел, нападач у саудијском притвору – мотив драме на лету из Дубаија и даље непознат
РТС пре 42 минутајош 27 повезаних
Криста Пајк преживела две смртоносне ињекције на погубљењу, надзиру је лекари
BBC News пре 17 минутајош 21 повезана
Октобар почиње као да је лето: Сунчани дани и до 26 степени, а ево када стиже преокрет
Еуроневс пре 1 сатјош 23 повезане