Povezane vesti
Novosadski studenti pozvali na Badnje veče i paljenje badnjaka kod Rektorata
NoviSad.com pre 2 dana
Novi Sad – Novosadski studenti pozvali su građane da se okupe kod Rektorata kako bi zajedno proveli Badnje veče i upalili badnjak. Kako navode studenti u blokadi na Instagramu, okupljanje je od 20 časova ispred Rektorata u Novom Sadu, gde će… »
Badnjaci gore širom Novog Sada i u okolini
Moj Novi Sad pre 1 dan
U glavnom gradu Vojvodine paljenje badnjaka počelo je oko 19 sati. Studenti koji trenutno blokiraju fakultete Univerziteta pozvali su građane da se okupe ispred zgrade Rektorata kako bi obeležili Badnje veče u krugu studentske porodice, na šta su se… »
Novosadski studenti pozivaju na paljenje badnjaka: Obeležavanje u krugu "studentske porodice"
Radio 021 pre 2 dana
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu organizuju okupljanje ispred Rektorata kako bi se obeležilo Badnje veče u krugu "studentske porodice". Studenti koji blokiraju fakultete Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na zajedničko obeležavanje Badnje… »
Nova nada ispred Rektorata: Studenti obeležavaju Badnje veče uz badnjak mira
In medija pre 2 dana
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu organizuju okupljanje ispred Rektorata kako bi se obeležilo Badnje veče u krugu „studentske porodice“. Kako prenosi 021.rs, studenti koji blokiraju fakultete Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na zajedničko… »
Studenti pozivaju na okupljanje za Badnje veče: „Mi smo u krugu svoje studentske porodice“
Luftika pre 2 dana
Studenti novosadskog Univerziteta u blokadi pozivaju građane na okupljanje povodom Badnje večeri. Kako je navedeno u objavi na Instagramu, okupljanje je od 20 časova ispred Rektorata u Novom Sadu, gde će studenti simbolično zapaliti badnjak mira… »
Studenti pozivaju Novosađane na zajedničko paljenje badnjaka
Moj Novi Sad pre 2 dana
"Vreme je praznika. Mi smo u kampusu u krugu svoje studentske porodice. Dođite!", poručili su. Kako je objavljeno na Instagramu, okupljanje je u 20 sati ispred Rektorata nakon čega će studenti, simbolično zapaliti badnjak mira. A post shared by… »
Vesti dana »
Završen protest ispred suda u Novom Sadu: Studenti najavili novo okupljenje kod zgrade BIA u subotu (video, foto)
Blic pre 23 minutajoš 30 povezanih
Novi Sad: Maskirani huligani bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere u centru grada
Beta pre 58 minutajoš 29 povezanih
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana
BLOG UŽIVO Studenti najavili novi protest, Pravni fakultet u Novom Sadu traži donacije
Nova pre 58 minutajoš 18 povezanih