Povezane vesti
Novosadski studenti pozvali na Badnje veče i paljenje badnjaka kod Rektorata
NoviSad.com 06.01.2025
Novi Sad – Novosadski studenti pozvali su građane da se okupe kod Rektorata kako bi zajedno proveli Badnje veče i upalili badnjak. Kako navode studenti u blokadi na Instagramu, okupljanje je od 20 časova ispred Rektorata u Novom Sadu, gde će simbolično… »
Badnjaci gore širom Novog Sada i u okolini
Moj Novi Sad 06.01.2025
U glavnom gradu Vojvodine paljenje badnjaka počelo je oko 19 sati. Studenti koji trenutno blokiraju fakultete Univerziteta pozvali su građane da se okupe ispred zgrade Rektorata kako bi obeležili Badnje veče u krugu studentske porodice, na šta su se… »
Novosadski studenti pozivaju na paljenje badnjaka: Obeležavanje u krugu "studentske porodice"
Radio 021 06.01.2025
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu organizuju okupljanje ispred Rektorata kako bi se obeležilo Badnje veče u krugu "studentske porodice". Studenti koji blokiraju fakultete Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na zajedničko obeležavanje Badnje večeri… »
Nova nada ispred Rektorata: Studenti obeležavaju Badnje veče uz badnjak mira
In medija 06.01.2025
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu organizuju okupljanje ispred Rektorata kako bi se obeležilo Badnje veče u krugu „studentske porodice“. Kako prenosi 021.rs, studenti koji blokiraju fakultete Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na zajedničko… »
Studenti pozivaju na okupljanje za Badnje veče: „Mi smo u krugu svoje studentske porodice“
Luftika 06.01.2025
Studenti novosadskog Univerziteta u blokadi pozivaju građane na okupljanje povodom Badnje večeri. Kako je navedeno u objavi na Instagramu, okupljanje je od 20 časova ispred Rektorata u Novom Sadu, gde će studenti simbolično zapaliti badnjak mira. Takođe… »
Studenti pozivaju Novosađane na zajedničko paljenje badnjaka
Moj Novi Sad 06.01.2025
"Vreme je praznika. Mi smo u kampusu u krugu svoje studentske porodice. Dođite!", poručili su. Kako je objavljeno na Instagramu, okupljanje je u 20 sati ispred Rektorata nakon čega će studenti, simbolično zapaliti badnjak mira. A post shared by Studenti… »
Vesti dana »
Protest ispred Generalštaba: Studenti u blokadi protiv usvojenog leks specijalisa
Euronews pre 18 minutajoš 15 povezanih
Sankcije NIS-u: Rusi 'spremni da prepuste kontrolu trećem licu', kaže srpska ministarka energetike
BBC News pre 58 minutajoš 26 povezanih
Protest studenata protiv rušenja zgrade Generalštaba, zaustavljen saobraćaj
NIN pre 18 minutajoš 11 povezanih
Prizemni mraz ujutru, temperatura pada i do nule! Poseban oprez sutra zbog magle u ovim delovima zemlje
Alo pre 3 minutajoš 23 povezane