Povezane vesti
"Nešto tu ima što mi ne znamo, i inspektoru sam rekla..." Ovo je najmisteriozniji slučaj u 2024. godini! Roditelji Nišlije…
Kurir 06.01.2025
Tuga i nada paralelna su osećanja roditelja Milana Đorđevića (41) iz Niša, koji je 10. juna pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima nestao kod izletišta Bojanine vode nedaleko od Niša. Ovaj nestanak farmaceuta, porodičnog čoveka, oca dvoje dece… »
"Nema objašnjenja za ovo što se dešava našem sinu": Farmaceut Milan misteriozno je nestao pre 6 meseci, njegova porodica…
Blic 06.01.2025
"Nema tragova koji bi potvrdili kidnapovanje, ali ni drugog objašnjenja za ovo što se dešava našem sinu", kažu u potresnoj ispovesti Marica i Siniša Đorđević, roditelji Milana Đorđevića (41) iz Niša kojem se svaki trag izgubio u junu prošle godine. Tuga… »
Vesti dana »

Svetska medalja oko vrata i srpska zastava na leđima: Angelina Topić obrisala suze i shvatila šta je uradila
Mondo pre 6 satijoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 10 satijoš 17 povezanih

Inter opet strepeo, ali led je probijen, bodovi ostaju na ''Meaci''!
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih