Povezane vesti
Bila sam u mnogo hramova, ali ovo je nešto posebno: Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića, veliki broj vernika…
RINA pre 2 dana
Bila sam u mnogo hramova, ali ovo je nešto posebno: Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića, veliki broj vernika na brdu pored svetinje tokom paljenja badnjaka (FOTO) Čačak - Sa ustaničkog brda Ljubić na Badnje veče poslata je prelepa… »
Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića: Vernici se okupili pored svetinje tokom paljenja badnjaka
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sa ustaničkog brda Ljubić na Badnje veče poslata je prelepa slika, a deo nje bili su i stari i mladi. Roditelji sa decom, bake i deke sa unucima. Sve to govori da se srpska tradicija i običaji i dalje poštuju. "Bila sam na u mnogo… »
Pospemo ga kukuruzom i kažemo dobro jutro Badnjače, drvo treba da padne na istok: Radiša sa decom otišao ranom zorom da…
RINA pre 2 dana
Pospemo ga kukuruzom i kažemo dobro jutro Badnjače, drvo treba da padne na istok: Radiša sa decom otišao ranom zorom da ispoštuje srpske običaje, prelepa praznična slika iz sela kod Čačka (FOTO) Čačak - Prelepo Badnje jutro osvanulo je u… »
Radiša sa decom otišao ranom zorom da ispoštuje srpske običaje, prelepa praznična slika iz sela kod Čačka
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Prelepo Badnje jutro osvanulo je u Čačku, a veliki broj građana ranom zorom kako tradicija i običaji nalažu otišli su u šumu po Badnjak. Jedan od njih je i Radiša Čalavuković koji je sa sinom Veljkom (13) i ćerkom Natašom (10)… »
Vesti dana »
Novi Sad: Maskirani napadači pretukli tinejdžere ispred Promenade
Vreme pre 45 minutajoš 22 povezane
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana
Kraj praznika, ali ne i protesta u Srbiji: Kako dalje usled talasa nezadovoljstva
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
Uživo prve žrtve pakla u Los Anđelesu! Razmera požara se udvostručila, izgorelo 5.000 hektara, šteta skoro 10 milijardi dolara: Oglasio se šef vatrogasne službe (foto, video)
Blic pre 3 minutajoš 44 povezane
Grupa studenata Vazduhoplovne akademije u Beogradu pisala ministarki zbog smene direktora
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 17 povezanih