Povezane vesti

Bila sam u mnogo hramova, ali ovo je nešto posebno: Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića, veliki broj vernika…

Bila sam u mnogo hramova, ali ovo je nešto posebno: Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića, veliki broj vernika…

RINA pre 2 dana
Bila sam u mnogo hramova, ali ovo je nešto posebno: Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića, veliki broj vernika na brdu pored svetinje tokom paljenja badnjaka (FOTO) Čačak - Sa ustaničkog brda Ljubić na Badnje veče poslata je prelepa… »
Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića: Vernici se okupili pored svetinje tokom paljenja badnjaka

Veličanstvena slika poslata sa ustaničkog Ljubića: Vernici se okupili pored svetinje tokom paljenja badnjaka

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sa ustaničkog brda Ljubić na Badnje veče poslata je prelepa slika, a deo nje bili su i stari i mladi. Roditelji sa decom, bake i deke sa unucima. Sve to govori da se srpska tradicija i običaji i dalje poštuju. "Bila sam na u mnogo… »
Pospemo ga kukuruzom i kažemo dobro jutro Badnjače, drvo treba da padne na istok: Radiša sa decom otišao ranom zorom da…

Pospemo ga kukuruzom i kažemo dobro jutro Badnjače, drvo treba da padne na istok: Radiša sa decom otišao ranom zorom da…

RINA pre 2 dana
Pospemo ga kukuruzom i kažemo dobro jutro Badnjače, drvo treba da padne na istok: Radiša sa decom otišao ranom zorom da ispoštuje srpske običaje, prelepa praznična slika iz sela kod Čačka (FOTO) Čačak - Prelepo Badnje jutro osvanulo je u… »
Radiša sa decom otišao ranom zorom da ispoštuje srpske običaje, prelepa praznična slika iz sela kod Čačka

Radiša sa decom otišao ranom zorom da ispoštuje srpske običaje, prelepa praznična slika iz sela kod Čačka

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Prelepo Badnje jutro osvanulo je u Čačku, a veliki broj građana ranom zorom kako tradicija i običaji nalažu otišli su u šumu po Badnjak. Jedan od njih je i Radiša Čalavuković koji je sa sinom Veljkom (13) i ćerkom Natašom (10)… »

Vesti dana »