Povezane vesti

Krije da joj je Ceca tetka, kaže da ljudi misle da je zanima novac kad je vide! Ovako izgleda ćerka Lidije Ocokoljić: Evo…

Krije da joj je Ceca tetka, kaže da ljudi misle da je zanima novac kad je vide! Ovako izgleda ćerka Lidije Ocokoljić: Evo…

Kurir pre 1 dan
Helena Ocokoljić, ćerka Lidije Ocokoljić i sestričina Cece Ražnatović, nije neko ko voli da se eksponira, te se na mrežama može naći svega par njenih fotografija i snimaka. U prošlosti je svega par puta bila pred kamerama, i to kod svoje tetke… »
Kako izgleda ćerka Lidije Ocokoljić: Krije da joj je Ceca tetka, i kaže da ljudi misle da je zanima novac kad je vide

Kako izgleda ćerka Lidije Ocokoljić: Krije da joj je Ceca tetka, i kaže da ljudi misle da je zanima novac kad je vide

Mondo pre 2 dana
Lepa Helena izbegava medije, te se na profilu njene tetke može naći samo jedna fotografija i to od pre dve godine. Helena Ocokoljić, ćerka Lidije Ocokoljić i sestričina Cece Ražnatović, nije neko ko voli da se eksponira, te se na mrežama može… »
"Kad me ljudi vide, pomisle da me novac zanima": Ovo je ćerka Lidije Ocokoljić, koja krije da joj je Ceca tetka - evo čime…

"Kad me ljudi vide, pomisle da me novac zanima": Ovo je ćerka Lidije Ocokoljić, koja krije da joj je Ceca tetka - evo čime…

Blic pre 2 dana
Helena Ocokoljić, ćerka Lidije Ocokoljić i sestričina Cece Ražnatović bila je jednom prilikom gost emisije "Ceca Show" koja se emituje na Blic televiziji. Cecina sestričina Helena je u svom prvom intervjuu bez zadrške govorila o porodici… »

Vesti dana »