Povezane vesti
„Mislim, šta da vam kažem“: Plenković na božićnom prijemu SNV odbacio optužbe Beograda
Danas 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. „Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Plenković na božićnom prijemu SNV ponovo odbacio optužbe Beograda
Beta 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenović ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. "Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
N1 Info 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. „Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Radio sto plus 06.01.2025
“Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih praznika prionuli na SOA (Bezbednosno-obaveštajna agencija) operaciju učešća u proteste u Srbiji? Mislim, šta da vam kažem”, odgovorio je Plenković novinarima u Zagrebu upitan o optužbama iz Srbije. Posle… »
Novi magazin 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenović ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. "Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Vesti dana »
Novi iranski napadi širom Bliskog istoka, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 19 minutajoš 33 povezane
Udruženja poljoprivrednika objavila na kojim će sve putevima danas biti blokade
Morava info pre 2 satajoš 14 povezanih
Trodnevni policijski čas u Pakistanu nakon nasilnih protesta zbog smrti Hamneija
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih
Brat Mila Đukanovića ponovo priveden kod istražnog sudije: Rok za odluku o pritvoru ističe posle ponoći
Blic pre 34 minutajoš 26 povezanih