Povezane vesti
„Mislim, šta da vam kažem“: Plenković na božićnom prijemu SNV odbacio optužbe Beograda
Danas 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. „Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Plenković na božićnom prijemu SNV ponovo odbacio optužbe Beograda
Beta 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenović ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. "Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
N1 Info 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. „Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Radio sto plus 06.01.2025
“Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih praznika prionuli na SOA (Bezbednosno-obaveštajna agencija) operaciju učešća u proteste u Srbiji? Mislim, šta da vam kažem”, odgovorio je Plenković novinarima u Zagrebu upitan o optužbama iz Srbije. Posle… »
Novi magazin 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenović ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. "Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Vesti dana »
Tramp povodom Dana nezavisnosti razgovarao s Putinom, Zelenskim, Netanjahuom, kraljem Čarlsom
Beta pre 27 minutajoš 31 povezana
Francuska preživela 'mračne veštine' Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Jutros u saobraćaju poginulo troje mladih ljudi, MUP apeluje da se pažljivo vozi
Nova pre 47 minutajoš 18 povezanih
VIDEO Amerikanci otvoreno navijali protiv Srbije, "orlići" sada imaju poseban motiv
Nova pre 57 minutajoš 24 povezane