Povezane vesti
„Mislim, šta da vam kažem“: Plenković na božićnom prijemu SNV odbacio optužbe Beograda
Danas 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. „Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Plenković na božićnom prijemu SNV ponovo odbacio optužbe Beograda
Beta 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenović ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. "Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
N1 Info 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. „Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Radio sto plus 06.01.2025
“Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih praznika prionuli na SOA (Bezbednosno-obaveštajna agencija) operaciju učešća u proteste u Srbiji? Mislim, šta da vam kažem”, odgovorio je Plenković novinarima u Zagrebu upitan o optužbama iz Srbije. Posle… »
Novi magazin 06.01.2025
Premijer Hrvatske Andrej Plenović ponovo je danas odbacio teze vlasti u Srbiji o povezanosti hrvatske obaveštajne službe sa studentskim blokadama i poručio da se Hrvatska ne meša u unutrašnje stvari Srbije. "Mi smo usred predsedničke kampanje i božićnih… »
Vesti dana »

Pitali Trampa o dronovima u Poljskoj dok je izlazio iz restorana (VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 54 povezane

„Kao da je selektor ostao u Ćacilendu, a poslao ćacad da mu vode utakmicu“: Rade Bogdanović opleo po Piksiju posle debakla protiv Engleske VIDEO
Nova pre 5 minutajoš 20 povezanih

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 10 minutajoš 14 povezanih