Povezane vesti
"Ljudi moji, kakav je ovo virus?! Kašalj ubi, pluća bole, a dan sedmi" Ove 3 zaraze pune domove zdravlja plus grip! Ljube se a…
Kurir 06.01.2025
BEOGRAD - Jak kašalj od kojeg i pluća bole, malaksalost, temperatura, samo su neki od simptoma zbog kojih mnogi građani širom Srbije pune domove zdravlja. Kako je potvrdila i doktorka Biserka Obradović doktori ostaju i duže na svom poslu, jer su… »
"Ljudi moji, kakav je ovo virus?! Dan sedmi, kašalj ubi, pluća bole, glavobolja..." Srbe kose ove 3 zaraze, domovi zdravlja…
Blic 06.01.2025
Jak kašalj od kojeg i pluća bole, malaksalost, temperatura, samo su neki od simptoma zbog kojih mnogi građani širom Srbije pune Domove zdravlja. Kako nam je potvrdila i doktorka Biserka Obradović doktori ostaju i duže na svom poslu, jer su čekaonice… »
Vesti dana »
Meteorolog Nedeljko Todorović: Evo koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 54 povezane
Akademski plenum pita – Do kada će policija da bije studente po nalogu nenadležnog Aleksandra Vučića?
Glas Šumadije pre 1 satjoš 44 povezane
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 25 minutajoš 59 povezanih
Aba liga eskpresno oglasila: Evo da li je Zvezda oštećena u Ljubljani
Telegraf pre 24 minutajoš 29 povezanih
Macut sa Đedović o NIS-u: Snabdevanje tržišta energentima i dalje stabilno
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih