Povezane vesti
"Nekad treba ćutati, a nekada vrištati": Mirka Vasiljević progovorila o braku, porodici i praznicima: "Ja sam domaćica…
Blic pre 2 dana
Glumica Mirka Vasiljević i pomoćni trener FK Crvene zvezde Vujadin Savić imaju četvoro dece, a Badnje veče i Božić su praznici kada je čitava porodica na okupu, što se kod njih retko dešava zbog obaveza koje ih prate. - Srećno provodimo… »
"Nekada je bolje ćutati i gledati u jednu tačku": Mirka Vasiljević otkrila pravo stanje u braku sa Vujadinom
Mondo pre 2 dana
O braku Mirke i Vujadina često se priča, a lepa glumica je sada otvorila dušu i otkrila kako porodica provodi praznike, ali i šta je bitno negovati za zdrav i lep odnos sa partnerom. Praznici u domu glumice Mirke Vasiljević i pomoćnog trenera FK… »
"Vujadin ide u šumu po badnjak, a ja sam domaćica" Mirka Vasiljević otkrila kako provodi Badnji dan i Božić: "Nekad treba…
Kurir pre 2 dana
Glumica Mirka Vasiljević i pomoćni trener FK Crvene zvezde Vujadin Savić imaju četvoro dece, a Badnje veče i Božić su praznici kada je čitava porodica na okupu, što se kod njih retko dešava zbog obaveza koje ih prate. - Srećno provodimo… »
Vesti dana »
„Studenti su ustali, ustani i ti“: Protest podrške u Kraljevu, profesor kaže – „represija će izazvati otpor“
N1 Info pre 45 minutajoš 33 povezane
Novi Sad: Maskirani huligani bejzbol palicama pretukli mlade fudbalere u centru grada
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Vaterpolisti Srbije poraženi od Crne Gore u kvalifikacijama za Svetski kup
Radio sto plus pre 57 minutajoš 22 povezane