Повезане вести
Рубен Аморим након ремија са ливерпулом: „Заиста сам бесан, тешко ми је да ово разумем“ (видео)
Хот спорт 06.01.2025
„Није до система, технике, већ због нечега другог…“ Манчестер јунајтед је изненадио фудбалски свет изборивши реми против Ливерпула на „Енфилду“ у узбудљивој утакмици која је завршена резултатом 2:2. Тим Рубена Аморима, упркос… »
Аморим: "Бесан сам, стварно не разумем!"
Б92 06.01.2025
Манчестер јунајтед је, ван свих очекивања, преживео још један велики дерби Премијер лиге. У ситуацији када је био унапред отписан од стране свих, тим Рубена Аморима је одолео Ливерпулу на "Енфилду" и ремизирао резултатом 2:2… »
Аморим: Заиста сам бесан, тешко ми је да ово разумем
Спорт клуб 06.01.2025
Манчестер Јунајтед вратио се непоражен са гостовања Ливерпулу упркос многим прогнозама које му нису давале велике шансе. Тренер Рубен Аморим задовољан је резултатом и приказаним, али... Португалац није задовољан чињеницом да… »
Вести дана »
Министарки Снежани Пауновић због контроверзне изјаве трајно забрањен улазак на Косово
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
"Најбољи смо тим на свету": Селектор Шпаније блиста после пласмана у финале Мундијала
Нова пре 3 сатајош 2 повезане
„Супер уторак“ за Србију није био супер, када је реч о ЕУ интеграцијама: Није изненађење, каже Марко Савковић
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Турски суд издао налог за хапшење Нетањахуа, покренута процедура за црвену потерницу
Еуроневс пре 3 сатајош 2 повезане