Povezane vesti
Novi napad Ukrajine na Kursk zaustavljen, tvrdi Rusija
BBC News 06.01.2025
Moskva tvrdi da je odgovorila artiljerijom i vazdušnim snagama, ali zvanični Kijev se još ne oglašava povodom najnovijih dešavanja u Kursku. Dva dana pošto je Ukrajina izvela kontranapad na rusku pograničnu oblast Kursk, borbe na toj teritoriji ne… »
NIN 06.01.2025
Dva dana pošto je Ukrajina izvela kontranapad na rusku pograničnu oblast Kursk, borbe na toj teritoriji ne prestaju. Moskva tvrdi da je odgovorila artiljerijom i vazdušnim snagama, a u ponedeljak 6. januara i da je osujetila ukrajinski pokušaj proboja… »
Radio 021 06.01.2025
Moskva tvrdi da je odgovorila artiljerijom i vazdušnim snagama, ali zvanični Kijev se još ne oglašava povodom najnovijih dešavanja u Kursku. Getty Images Ukrajina je u avgustu 2024, pokrenula kontraofanzivu na rusku pograničnu oblast Kursk Dva dana pošto… »
Vesti dana »

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 30 minutajoš 20 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 10 minutajoš 26 povezanih

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 6 satijoš 12 povezanih

Iranski projektili izbjegli Željeznu kupolu i pogodili Tel Aviv i Haifu
Al Jazeera pre 1 satjoš 14 povezanih