Povezane vesti

Snimak sa Tesline sahrane pokazuje koliko je veliki Srbin bio! Tražio da bude ispraćen uz reči ove moćne pesme

Snimak sa Tesline sahrane pokazuje koliko je veliki Srbin bio! Tražio da bude ispraćen uz reči ove moćne pesme

Mondo pre 1 dan
Tesla je svoj život završio u teškoj finansijskoj situaciji, delimično zbog svog raskošnog života. Nikola Tesla, jedan od najvećih umova u istoriji nauke, preminuo je od srčanog udara u 87. godini, u hotelskom apartmanu 3327 na 33. spratu hotela… »
Umro je sam na Božić u hotelskoj sobi, a ona ga je poslednja videla: Nikola Tesla se družio sa srpskim svecem, a ovo je…

Umro je sam na Božić u hotelskoj sobi, a ona ga je poslednja videla: Nikola Tesla se družio sa srpskim svecem, a ovo je…

Kurir pre 1 dan
Najveći srpski pronalazač i naučnik Nikola Tesla preminuo je u Njujorku na Božić 1943. godine. Imao je 87 godina i umro je u snu, od srčanog udara, u svom apartmanu na 33. spratu hotela „Njujorker“. Nikola se rodio 10. jula 1856. godine u malom… »
O Tesli i godišnjici smrti – u pripremi dva izdanja svedočenja velikog naučnika u sudskim procesima

O Tesli i godišnjici smrti – u pripremi dva izdanja svedočenja velikog naučnika u sudskim procesima

RTS pre 1 dan
“Ovde, u Njujorku, prošle srede je u svojoj hotelskoj sobi preminuo jedan čovek. Zvao se Nikola Tesla. Umro je siromašan, ali je bio jedan od najuspešnijih ljudi koji su ikada živeli. Njegova dostignuća su ogromna, a kako vreme prolazi, postajaće… »
Nikola Tesla je mislio na Srbiju do poslednjeg daha: Snimak sa njegove sahrane dokazuje istinu o njegovim korenima (video)

Nikola Tesla je mislio na Srbiju do poslednjeg daha: Snimak sa njegove sahrane dokazuje istinu o njegovim korenima (video)

Kurir pre 1 dan
Nikola Tesla, jedan od najvećih umova u istoriji nauke, preminuo je od srčanog udara u 87. godini, u hotelskom apartmanu 3327 na 33. spratu hotela Njujorker. Umro je sam, siromašan i u dugovima. Tadašnji gradonačelnik Njujorka, Henri Lagvardija… »

Vesti dana »