Povezane vesti

Profesor Janko Veselinović: Studenti dosledni u protestima – položili ispit sa desetkom

Profesor Janko Veselinović: Studenti dosledni u protestima – položili ispit sa desetkom

N1 Info 07.01.2025
Profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović izjavio je večeras da su studenti "položili ispit sa desetkom", jer "ostaju dosledni u protestima i iskazivanju nezadovoljstva stanjem u državi". Veselinović je za Televiziju Nova… »
Studentske proteste i zahteve podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora

Danas 07.01.2025
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. „Poštovane građanke i građani… »

N1 Info 07.01.2025
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. „Poštovane građanke i građani… »

Insajder 07.01.2025
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. 'Poštovane građanke i građani… »
Janko Veselinović poručio studentima: Položili ste ispit sa desetkom

Janko Veselinović poručio studentima: Položili ste ispit sa desetkom

Nova 07.01.2025
Profesor sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović bio je gost emisije "Među nama" na TV Nova. „Spisak (profesora koji podržavaju studente) je tu, on se stalno menja. Povećava se broj potpisnika, i on je sad na 3.410 profesora i… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

NIN 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta… »
Sve veća podrška: Više od 3.000 profesora univerziteta uz studente

Sve veća podrška: Više od 3.000 profesora univerziteta uz studente

Nova 07.01.2025
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo javnim pismom studente u njihovim protestima i…

Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo javnim pismom studente u njihovim protestima i…

Pravda 07.01.2025
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente, spisak se širi

Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente, spisak se širi

N1 Info 07.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Jugmedia 07.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Insajder 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. Spisak potpisnika objavljen je 5. januara i od tada se širi. 'Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 3.000 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak sve duži

Više od 3.000 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak sve duži

Radio 021 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »

Vesti dana »