Povezane vesti

Profesor Janko Veselinović: Studenti dosledni u protestima – položili ispit sa desetkom

Profesor Janko Veselinović: Studenti dosledni u protestima – položili ispit sa desetkom

N1 Info pre 2 dana
Profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović izjavio je večeras da su studenti "položili ispit sa desetkom", jer "ostaju dosledni u protestima i iskazivanju nezadovoljstva stanjem u državi". Veselinović je za Televiziju Nova… »
Studentske proteste i zahteve podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora

Danas pre 1 dan
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. „Poštovane građanke i građani… »

N1 Info pre 1 dan
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. „Poštovane građanke i građani… »

Insajder pre 1 dan
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. 'Poštovane građanke i građani… »
Janko Veselinović poručio studentima: Položili ste ispit sa desetkom

Janko Veselinović poručio studentima: Položili ste ispit sa desetkom

Nova pre 1 dan
Profesor sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović bio je gost emisije "Među nama" na TV Nova. „Spisak (profesora koji podržavaju studente) je tu, on se stalno menja. Povećava se broj potpisnika, i on je sad na 3.410 profesora i… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente

NIN pre 1 dan
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta… »
Sve veća podrška: Više od 3.000 profesora univerziteta uz studente

Sve veća podrška: Više od 3.000 profesora univerziteta uz studente

Nova pre 1 dan
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo javnim pismom studente u njihovim protestima i…

Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo javnim pismom studente u njihovim protestima i…

Pravda pre 1 dan
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente, spisak se širi

Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente, spisak se širi

N1 Info pre 1 dan
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Jugmedia pre 1 dan
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi

Insajder pre 1 dan
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. Spisak potpisnika objavljen je 5. januara i od tada se širi. 'Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i… »
Više od 3.000 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak sve duži

Više od 3.000 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak sve duži

Radio 021 pre 1 dan
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »

Vesti dana »