Повезане вести
Професор Јанко Веселиновић: Студенти доследни у протестима – положили испит са десетком
Н1 Инфо 07.01.2025
Професор Пољопривредног факултета у Новом Саду Јанко Веселиновић изјавио је вечерас да су студенти "положили испит са десетком", јер "остају доследни у протестима и исказивању незадовољства стањем у држави". Веселиновић је за… »
Студентске протесте и захтеве подржало готово 3.500 универзитетских професора
Данас 07.01.2025
Студентске протесте и захтеве, јавним писмом, до вечерас је подржало готово 3.500 универзитетских професора. На интернет адреси, где професори могу потписати јавно писмо, око 22.30 је број потписника био тачно 3.497. „Поштоване… »
Н1 Инфо 07.01.2025
Студентске протесте и захтеве, јавним писмом, до вечерас је подржало готово 3.500 универзитетских професора. На интернет адреси, где професори могу потписати јавно писмо, око 22.30 је број потписника био тачно 3.497. „Поштоване… »
Инсајдер 07.01.2025
Студентске протесте и захтеве, јавним писмом, до вечерас је подржало готово 3.500 универзитетских професора. На интернет адреси, где професори могу потписати јавно писмо, око 22.30 је број потписника био тачно 3.497. 'Поштоване… »
Јанко Веселиновић поручио студентима: Положили сте испит са десетком
Нова 07.01.2025
Професор са Пољопривредног факултета у Новом Саду Јанко Веселиновић био је гост емисије "Међу нама" на ТВ Нова. „Списак (професора који подржавају студенте) је ту, он се стално мења. Повећава се број потписника, и он је сад на… »
Више од 3.000 универзитетских професора подржало студенте
НИН 07.01.2025
Више од 3.000 универзитетских професора подржало је данас јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима, а списак потписника се непрестано шири. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и… »
Све већа подршка: Више од 3.000 професора универзитета уз студенте
Нова 07.01.2025
Више од 3.000 наставника, сарадника и истраживача универзитета подржало је јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима, а списак потписника се непрестано шири. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници… »
Више од 3.000 наставника, сарадника и истраживача универзитета подржало јавним писмом студенте у њиховим протестима и…
Правда 07.01.2025
Више од 3.000 наставника, сарадника и истраживача универзитета подржало је јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима, а списак потписника се непрестано шири. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници… »
Више од 3.000 наставника, сарадника и истраживача универзитета подржало студенте, списак се шири
Н1 Инфо 07.01.2025
Више од 2.000 универзитетских професора подржало студенте, списак се шири
Југмедиа 07.01.2025
Више од 2.000 универзитетских професора подржало је данас јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима, а списак потписника се непрестано допуњава. „Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и… »
Више од 3.000 универзитетских професора подржало студенте, списак се шири
Инсајдер 07.01.2025
Више од 3.000 универзитетских професора подржало је јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима. Списак потписника објављен је 5. јануара и од тада се шири. 'Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници… »
Више од 3.000 професора подржало студенте у блокади: Списак све дужи
Радио 021 07.01.2025
Више од 3.000 универзитетских професора подржало је до сада јавним писмом студенте у њиховим протестима и захтевима, а списак потписника се непрестано допуњава. "Поштоване грађанке и грађани Србије, ми, наставници, сарадници и… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 16. октобар 2025: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 6 сатијош 6 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Шеф Пентагона: "Ватрена моћ" долази у Украјину; Лавров: Испорука "томахавка" веома опасан корак
РТВ пре 15 минутајош 3 повезане

Оштре примедбе и Вучићево коришћење терминологије Кремља: Политицо о посети Урсуле фон дер Лајен Београду
Данас пре 10 сатијош 1 повезана

ЦБАМ као нови ризик за српску привреду: Трошак од три милијарде евра годишње од 2030. године
Данас пре 10 сатијош 1 повезана