Povezane vesti
Profesor Janko Veselinović: Studenti dosledni u protestima – položili ispit sa desetkom
N1 Info 07.01.2025
Profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović izjavio je večeras da su studenti "položili ispit sa desetkom", jer "ostaju dosledni u protestima i iskazivanju nezadovoljstva stanjem u državi". Veselinović je za Televiziju Nova kazao da… »
Studentske proteste i zahteve podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora
Danas 07.01.2025
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. „Poštovane građanke i građani Srbije… »
N1 Info 07.01.2025
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. „Poštovane građanke i građani Srbije… »
Insajder 07.01.2025
Studentske proteste i zahteve, javnim pismom, do večeras je podržalo gotovo 3.500 univerzitetskih profesora. Na internet adresi, gde profesori mogu potpisati javno pismo, oko 22.30 je broj potpisnika bio tačno 3.497. 'Poštovane građanke i građani Srbije… »
Janko Veselinović poručio studentima: Položili ste ispit sa desetkom
Nova 07.01.2025
Profesor sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Janko Veselinović bio je gost emisije "Među nama" na TV Nova. „Spisak (profesora koji podržavaju studente) je tu, on se stalno menja. Povećava se broj potpisnika, i on je sad na 3.410 profesora i… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente
NIN 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom… »
Sve veća podrška: Više od 3.000 profesora univerziteta uz studente
Nova 07.01.2025
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo javnim pismom studente u njihovim protestima i…
Pravda 07.01.2025
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 3.000 nastavnika, saradnika i istraživača univerziteta podržalo studente, spisak se širi
N1 Info 07.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi
Jugmedia 07.01.2025
Više od 2.000 univerzitetskih profesora podržalo je danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. „Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, spisak se širi
Insajder 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima. Spisak potpisnika objavljen je 5. januara i od tada se širi. 'Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači… »
Više od 3.000 profesora podržalo studente u blokadi: Spisak sve duži
Radio 021 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je do sada javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano dopunjava. "Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta… »
Vesti dana »

Policija uhasila dve osobe zbog pokušaja prometa 40 tona pilećeg mesa zaraženo salmonelom
ROMinfomedia pre 55 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 24 povezane

Žandarmerija potisnula demonstrante ispred prostorija SNS: Razišle se grupe građana i pristalica naprednjaka na Novom Beogradu:(foto/video)
Blic pre 15 minutajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 25 minutajoš 79 povezanih

Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, protestuju studenti i građani
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih