Povezane vesti
MLADI SASTAV OKK BEOGRAD NADIGRAO METALAC U VALJEVU
Valjevska posla 07.01.2025
U poslednjoj utakmici prvog dela prvenstva AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, Metalac je na svom terenu izgubio od OKK Beograda 89-97 (21-25, 19-26, 20-21, 29-25) upisavši tako jedanaesti poraz. Valjevci su posle odlične igre i velike pobede nad… »
Metalac poražen od OKK Beograda
ObjektiVa 07.01.2025
U utakmici 15. kola Košarkaške lige Srbije košarkaši valjevskog Metalca poraženi su u susretu protiv ekipe OKK Beograda u Hali sportova u Valjevu rezultatom 89:97 (21:25, 19:26, 20:21, 29:25). Taman su ljubitelji košarke u Valjevu pomislili da je Metalac… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 25 minutajoš 1 povezana