Повезане вести

Миротић: Никада се нисам осећао као Шпанац, већ као Србин из Црне Горе

Миротић: Никада се нисам осећао као Шпанац, већ као Србин из Црне Горе

Вечерње новости 07.01.2025
Некадашњи репрезентативац Шпаније и играч миланске Олимпије Никола Миротић гостовао је на Сквеек-овом подкасту, а једно од питања било је зашто више не игра за Шпанију и како се осећао док је носио дрес репрезентације са… »
Миротић: Црногорац сам и православни Србин

Миротић: Црногорац сам и православни Србин

Спортски журнал 07.01.2025
„Стварно се никад нисам осећао Шпанцем, иако сам играо у репрезентацији“. Центар миланске Олимпије и бивши репрезентативац Шпаније Никола Миротић одговарао је на бројна питања аутора шпанског поткаста, најзанимљивије се тицало… »
Миротић: Никада се нисам осећао као Шпанац

Миротић: Никада се нисам осећао као Шпанац

Данас 07.01.2025
Кошаркаш Арманија Никола Миротић гостовао је у подкасту „Сквееек ТВ“, а питање које је усталасало јавност на Пиринејима било је какав однос Миротић има према Шпанији, земљи чије је боје националног дреса бранио. – Никада се… »
Миротић: "Не осећам се као Шпанац, ја сам Црногорац, српски православац"

Миротић: "Не осећам се као Шпанац, ја сам Црногорац, српски православац"

Спортске.нет 07.01.2025
Никола Миротић је у подкасту "Сквеек" говорио о различитим темама, а једна од њих је била и његов однос према Шпанији, чије је репрезентације члан. Кошаркаш Олимпије из Милана са 14 година стигао је у Мадрид где је почео да… »
Миротић: "Ја сам Црногорац, српски православац" ВИДЕО

Миротић: "Ја сам Црногорац, српски православац" ВИДЕО

Б92 07.01.2025
Никола Миротић је у једном подкасту говорио о својој националној припадности и вери. Садашњи кошаркаш Олимпије Милано рођен је у Црној Гори, али је стасао у Реал Мадриду, одакле је отишао у НБА, да би се онда вратио у Европу… »
Миротић: „Ја сам Црногорац и српски православац, никада се нисам осећао као Шпанац“ ВИДЕО

Миротић: „Ја сам Црногорац и српски православац, никада се нисам осећао као Шпанац“ ВИДЕО

Нова 07.01.2025
Никола Миротић, кошаркаш Арманија, током каријере наступао је за кошаркашку репрезентацију Шпаније, али је сада објаснио своја права осећања према тој земљи. Миротић је већ сада давне 2005. године потписао први уговор са Реалом… »
Миротић: Ја сам Црногорац и српски православац, Шпанија други дом

Миротић: Ја сам Црногорац и српски православац, Шпанија други дом

Спорт клуб 07.01.2025
Крилни центар Олимпије Милано Никола Миротић гостовао је у подкасту "Сквееек ТВ", а једно од кључних питања за некадашњег репрезентативца Шпаније био је однос бивше ведете Реала и Барселоне према тој земљи. Рођен у Подгорици… »
"Ја сам Црногорац, српски православац": Миротића питали да ли је Шпанац, објаснио им све до детаља!

"Ја сам Црногорац, српски православац": Миротића питали да ли је Шпанац, објаснио им све до детаља!

Мондо 07.01.2025
Некадашњи шпански репрезентативац Никола Миротић истакао је да је Србин пореклом из Црне Горе и православац. Један од најбољих кошаркаша у Европи тренутно, некадашњи шпански репрезентативац Никола Миротић, отворио је душу о… »

Вести дана »