Povezane vesti
Skoro tri i po hiljade univerzitetskih profesora podržalo studente, na spisku i profesori Univerziteta u Kragujevcu
Glas Šumadije 07.01.2025
Skoro tri i po hiljade univerzitetskih profesora sa gotovo svih fakulteta u Srbiji podržalo je do danas javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici… »
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo studente, među njima i iz Niša i Vranja, ali niko sa Tehnološkog fakulteta u…
Rešetka 07.01.2025
Više od 3.000 univerzitetskih profesora podržalo je javnim pismom studente u njihovim protestima i zahtevima, a spisak potpisnika se neprestano širi. Među potpisnicima je i mnogo profesora sa niškog univerziteta, ali i profesora sa Pedagoškog fakulteta u… »
Širi se spisak podrške studentima, već ih 12 iz Novog Pazara
Radio sto plus 07.01.2025
“Poštovane građanke i građani Srbije, mi, nastavnici, saradnici i istraživači univerziteta širom Srbije odlučno stojimo uz svoje studente u zajedničkoj borbi za bolje društvo”, poručili su profesori sa univerziteta u Srbiji. Oni su oštro osudili svaki… »
Vesti dana »
Glumci za Dijanu: Šta se dešava sa telom u štrajku glađu, dan po dan
Vreme pre 7 satijoš 50 povezanih
Noris gazi ka tituli Formule 1, ali svi se poklonili Ferstapenu: Čudo je šta je napravio u Sao Paulu
Mondo pre 1 danjoš 24 povezane
Generalni direktor BBC-ja i urednica BBC Njuza podneli ostavke zbog montaže Trampovog govora
BBC News pre 5 satijoš 16 povezanih
Het-trik Levandovskog u pobedi Barselone nad Seltom u Vigu
Radio sto plus pre 5 satijoš 19 povezanih
Uprava Filozofskog fakulteta u Nišu: Kategorički se suprotstavljamo odluci Vlade Srbije
Jug press pre 11 satijoš 19 povezanih