Povezane vesti
Ministar Đurić: Za Božić mislim gotovo samo o Kosovu i Metohiji, nedostaju mi Srbi i liturgije u manastirima
Kurir 07.01.2025
Aljbin Kurti je oživeo najgore šovinističke i totalitarne prakse i danas je Kosovo tamnica i za Srbe i za Albance, ali su Srbi „meta broj jedan“, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić za Pink. Ističe da je Srbija opredeljena za dijalog… »
Đurić: Srbija spremna za promene u geopolitičkom pejzažu, prioritet reforme za EU
NIN 07.01.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je da je Srbija spremna za promene u geopolitičkom pejzažu, te da je sprovođenje reformi za članstvo u Evropskoj uniji diplomatski prioritet u ovoj godini. "To podrazumeva promene u zakonodavstvu… »
Đurić: Srbija spremna za promene u geopolitičkom pejzažu, prioritet reforme za EU
Beta 07.01.2025
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je da je Srbija spremna za promene u geopolitičkom pejzažu, te da je sprovođenje reformi za članstvo u Evropskoj uniji diplomatski prioritet u ovoj godini. "To podrazumeva promene u zakonodavstvu… »
Vesti dana »
"Tramp i dalje želi da osvoji Grenland": Propao prvi sastanak u Vašingtonu, Danci se obratili na ulici (foto)
Mondo pre 44 minutajoš 47 povezanih
Intervencija SAD u Iranu moguća u naredna 24 sata, rekla dva evropska zvaničnika
Radio sto plus pre 19 minutajoš 51 povezana
Brnabić: Poseta evroparlamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani
N1 Info pre 5 satijoš 23 povezane
(Foto) „Počinjemo danas! Evropa će predati Grenland“ NATO zemlje šalju vojsku već sutra?! Završen ključni sastanak, stigla čudna pretnja iz Bele kuće, oglasio se i Tramp: „Meni je potreban!“
Blic pre 44 minutajoš 37 povezanih
Stevanović za RTS: Važno je da smo pobedili, a u nastavku sve zavisi od nas
RTS pre 1 satjoš 57 povezanih