Повезане вести

Мало ко зна да је Милинковић каријеру започео као рок звезда: Ево као је изгледао као млади рокер (видео)

Мало ко зна да је Милинковић каријеру започео као рок звезда: Ево као је изгледао као млади рокер (видео)

Курир 07.01.2025
Редитељ, сценариста и трагач популарне "Потере" Милорад Милинковић Дебели преминуо је синоћ у 60. години, потврдили су за Курир блиски пријатељи. Наш редитељ напустио нас је изненада, а умро је у порти цркве у Јабуковцу где је… »
Огласио се Јован Мемедовић поводом смрти Милорада Милинковића: Емотивним речима водитељ се опростио од вољеног Трагача

Огласио се Јован Мемедовић поводом смрти Милорада Милинковића: Емотивним речима водитељ се опростио од вољеног Трагача

Курир 07.01.2025
Познати редитељ и сценариста Милорад Милинковић и трагач из квиза "Потера" умро је изненада у порти цркве у Јабуковцу. Милинковић је отпутовао у ово место како би прославио Божић. Он је отишао у тамошњу цркву на литургију где… »
Никола Селаковић упутио телеграм саучешћа поводом смрти Милорада Милинковића: "Вечна му слава и хвала!“

Никола Селаковић упутио телеграм саучешћа поводом смрти Милорада Милинковића: "Вечна му слава и хвала!“

Курир 07.01.2025
Министар културе Никола Селаковић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти Милорада Милинковића: „Са великом тугом сам примио вест да је управо данас, на Божић, прерано преминуо Милорад Милинковић, свестрани уметник и личност… »
"Деловао ми је потпуно здраво" Срђан Жика Тодоровић у шоку због смрти Милинковића: "Дебели и ја смо као клинци били панкери"…

"Деловао ми је потпуно здраво" Срђан Жика Тодоровић у шоку због смрти Милинковића: "Дебели и ја смо као клинци били панкери"…

Курир 07.01.2025
Познати редитељ и сценариста Милорад Милинковић и трагач из квиза "Потера" умро је изненада у порти цркве у Јабуковцу. Милинковић је отпутовао у ово место како би прославио Божић. Многи су скрхани због прераног и изненадног… »
Милинковићев филм био кандидат за Оскара: "Да коначно разбијемо ту фаму о Србији"

Милинковићев филм био кандидат за Оскара: "Да коначно разбијемо ту фаму о Србији"

Б92 07.01.2025
Чувени трагач из популарног квиза "Потера", Милорад Милинковић, преминуо је данас, а осим по улози "трагача", остаће упамћен и по режији филма који је био кандидат за Оскара прошле године. Наиме, Милорад Милинковић је режирао… »
"Мр. Велики, био си један од омиљених Трагача" Сарадници Милорада Миликовића из "Потере" опростили се од вољеног колеге

"Мр. Велики, био си један од омиљених Трагача" Сарадници Милорада Миликовића из "Потере" опростили се од вољеног колеге

Курир 07.01.2025
Редитељ, сценариста и трагач популарне "Потере" Милорад Милинковић Дебелипреминуо је изненада, у 60. години. Његови најпознатији култни филмови су "Мртав ’ладан", "Потера за срећ(к)ом" и "Читуља за Ескобара", а такође је… »
Преминуо Милорад Милинковић

Преминуо Милорад Милинковић

Вести онлине 07.01.2025
Познати редитељ, сценариста и трагач у популарном квизу “Потера” Милорад Милинковић преминуо је рано јутрос у порти цркве у Јабуковцу. Неки од његових најпознатијих фимова су „Мртав ‘ладан“, „Потера за срећ(к)ом“ и „Читуља за… »
Милорад Милинковић је глумио у својој серији: Нико га није очекивао у улози свештеника, а ево где смо га гледали и шта се…

Милорад Милинковић је глумио у својој серији: Нико га није очекивао у улози свештеника, а ево где смо га гледали и шта се…

Курир 07.01.2025
Редитељ, сценариста и трагач популарне "Потере" Милорад Милинковић Дебели преминуо је синоћ у 60. години, потврдили су за Курир блиски пријатељи. Наш редитељ напустио нас је изненада, а умро је у порти цркве у Јабуковцу где је… »
Ово су филмови и серије које је режирао Милорад Милинковић ВИДЕО

Ово су филмови и серије које је режирао Милорад Милинковић ВИДЕО

Б92 07.01.2025
Чувени сценариста и редитељ Милорад Милинковић, који је преминуо у 60. години, снимио је филмове и серије који су оставили печат у српској кинематографији. Радио је на 20 пројеката, а ми ћемо се подсетити неких. Ова црнохуморна… »
Милинковић је режирао филм о кнезу Михаилу, имао је циљ са њим: "Да коначно разбијемо ту фаму о Србији..."

Милинковић је режирао филм о кнезу Михаилу, имао је циљ са њим: "Да коначно разбијемо ту фаму о Србији..."

Телеграф 07.01.2025
Препоручујемо. Као што је познато, Милорад Милинковић режирао је филм о кнезу Михаилу Обреновићу "Што се боре мисли моје", који је својевремено био и српски кандидат за Оскара. Редитељ је својевремено гостујући у Јутарњем… »
Филмови и серије које је режирао Милорад Милинковић: Оставили су печат у српској кинематографији

Филмови и серије које је режирао Милорад Милинковић: Оставили су печат у српској кинематографији

Телеграф 07.01.2025
Препоручујемо. Чувени сценариста и редитељ Милорад Милинковић, који је преминуо у 60. години, снимио је филмове и серије који су оставили печат у српској кинематографији. Радио је на 20 пројеката, а ми ћемо се подсетити неких… »

Вести дана »