Povezane vesti
Oglasio se Jovan Memedović povodom smrti Milorada Milinkovića: Emotivnim rečima voditelj se oprostio od voljenog Tragača
Kurir pre 2 dana
Poznati reditelj i scenarista Milorad Milinković i tragač iz kviza "Potera" umro je iznenada u porti crkve u Jabukovcu. Milinković je otputovao u ovo mesto kako bi proslavio Božić. On je otišao u tamošnju crkvu na liturgiju gde mu je iznenada… »
Malo ko zna da je Milinković karijeru započeo kao rok zvezda: Evo kao je izgledao kao mladi roker (video)
Kurir pre 2 dana
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere" Milorad Milinković Debeli preminuo je sinoć u 60. godini, potvrdili su za Kurir bliski prijatelji. Naš reditelj napustio nas je iznenada, a umro je u porti crkve u Jabukovcu gde je otputovao da proslavi… »
Nikola Selaković uputio telegram saučešća povodom smrti Milorada Milinkovića: "Večna mu slava i hvala!“
Kurir pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković uputio je telegram saučešća povodom smrti Milorada Milinkovića: „Sa velikom tugom sam primio vest da je upravo danas, na Božić, prerano preminuo Milorad Milinković, svestrani umetnik i ličnost koja je značajno… »
"Delovao mi je potpuno zdravo" Srđan Žika Todorović u šoku zbog smrti Milinkovića: "Debeli i ja smo kao klinci bili…
Kurir pre 1 dan
Poznati reditelj i scenarista Milorad Milinković i tragač iz kviza "Potera" umro je iznenada u porti crkve u Jabukovcu. Milinković je otputovao u ovo mesto kako bi proslavio Božić. Mnogi su skrhani zbog preranog i iznenadnog odlaska našeg poznatog… »
Milinkovićev film bio kandidat za Oskara: "Da konačno razbijemo tu famu o Srbiji"
B92 pre 1 dan
Čuveni tragač iz popularnog kviza "Potera", Milorad Milinković, preminuo je danas, a osim po ulozi "tragača", ostaće upamćen i po režiji filma koji je bio kandidat za Oskara prošle godine. Naime, Milorad Milinković je režirao film o knezu… »
"Mr. Veliki, bio si jedan od omiljenih Tragača" Saradnici Milorada Milikovića iz "Potere" oprostili se od voljenog kolege
Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere" Milorad Milinković Debelipreminuo je iznenada, u 60. godini. Njegovi najpoznatiji kultni filmovi su "Mrtav ’ladan", "Potera za sreć(k)om" i "Čitulja za Eskobara", a takođe je zaslužan za prvi srpski… »
Preminuo Milorad Milinković
Vesti online pre 1 dan
Poznati reditelj, scenarista i tragač u popularnom kvizu “Potera” Milorad Milinković preminuo je rano jutros u porti crkve u Jabukovcu. Neki od njegovih najpoznatijih fimova su „Mrtav ‘ladan“, „Potera za sreć(k)om“ i „Čitulja za… »
Milorad Milinković je glumio u svojoj seriji: Niko ga nije očekivao u ulozi sveštenika, a evo gde smo ga gledali i šta se…
Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere" Milorad Milinković Debeli preminuo je sinoć u 60. godini, potvrdili su za Kurir bliski prijatelji. Naš reditelj napustio nas je iznenada, a umro je u porti crkve u Jabukovcu gde je otputovao da proslavi… »
Ovo su filmovi i serije koje je režirao Milorad Milinković VIDEO
B92 pre 1 dan
Čuveni scenarista i reditelj Milorad Milinković, koji je preminuo u 60. godini, snimio je filmove i serije koji su ostavili pečat u srpskoj kinematografiji. Radio je na 20 projekata, a mi ćemo se podsetiti nekih. Ova crnohumorna komedija ostvarila je… »
Milinković je režirao film o knezu Mihailu, imao je cilj sa njim: "Da konačno razbijemo tu famu o Srbiji..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Kao što je poznato, Milorad Milinković režirao je film o knezu Mihailu Obrenoviću "Što se bore misli moje", koji je svojevremeno bio i srpski kandidat za Oskara. Reditelj je svojevremeno gostujući u Jutarnjem programu RTS-a naveo da… »
Filmovi i serije koje je režirao Milorad Milinković: Ostavili su pečat u srpskoj kinematografiji
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Čuveni scenarista i reditelj Milorad Milinković, koji je preminuo u 60. godini, snimio je filmove i serije koji su ostavili pečat u srpskoj kinematografiji. Radio je na 20 projekata, a mi ćemo se podsetiti nekih. Ova crnohumorna… »
Vesti dana »
Blinken: Blizu smo dogovoru o prekidu vatre; Iran pozvao na povlačenje izraelske vojske iz Sirije
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Ubistvu Zorana u Inđiji prethodila svađa oko droge: "Blic" otkriva detalje zločina na Badnje veče u Inđiji: Stojan otišao po trojicu prijatelja, pa nastao haos
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Deca ukrala BMW, bežala od policije pa sletela sa putu Filmska potera na Voždovcu
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 8 satijoš 1 povezana