Povezane vesti

Oglasio se Jovan Memedović povodom smrti Milorada Milinkovića: Emotivnim rečima voditelj se oprostio od voljenog Tragača

Oglasio se Jovan Memedović povodom smrti Milorada Milinkovića: Emotivnim rečima voditelj se oprostio od voljenog Tragača

Kurir pre 2 dana
Poznati reditelj i scenarista Milorad Milinković i tragač iz kviza "Potera" umro je iznenada u porti crkve u Jabukovcu. Milinković je otputovao u ovo mesto kako bi proslavio Božić. On je otišao u tamošnju crkvu na liturgiju gde mu je iznenada… »
Malo ko zna da je Milinković karijeru započeo kao rok zvezda: Evo kao je izgledao kao mladi roker (video)

Malo ko zna da je Milinković karijeru započeo kao rok zvezda: Evo kao je izgledao kao mladi roker (video)

Kurir pre 2 dana
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere" Milorad Milinković Debeli preminuo je sinoć u 60. godini, potvrdili su za Kurir bliski prijatelji. Naš reditelj napustio nas je iznenada, a umro je u porti crkve u Jabukovcu gde je otputovao da proslavi… »
Nikola Selaković uputio telegram saučešća povodom smrti Milorada Milinkovića: "Večna mu slava i hvala!“

Nikola Selaković uputio telegram saučešća povodom smrti Milorada Milinkovića: "Večna mu slava i hvala!“

Kurir pre 1 dan
Ministar kulture Nikola Selaković uputio je telegram saučešća povodom smrti Milorada Milinkovića: „Sa velikom tugom sam primio vest da je upravo danas, na Božić, prerano preminuo Milorad Milinković, svestrani umetnik i ličnost koja je značajno… »
"Delovao mi je potpuno zdravo" Srđan Žika Todorović u šoku zbog smrti Milinkovića: "Debeli i ja smo kao klinci bili…

"Delovao mi je potpuno zdravo" Srđan Žika Todorović u šoku zbog smrti Milinkovića: "Debeli i ja smo kao klinci bili…

Kurir pre 1 dan
Poznati reditelj i scenarista Milorad Milinković i tragač iz kviza "Potera" umro je iznenada u porti crkve u Jabukovcu. Milinković je otputovao u ovo mesto kako bi proslavio Božić. Mnogi su skrhani zbog preranog i iznenadnog odlaska našeg poznatog… »
Milinkovićev film bio kandidat za Oskara: "Da konačno razbijemo tu famu o Srbiji"

Milinkovićev film bio kandidat za Oskara: "Da konačno razbijemo tu famu o Srbiji"

B92 pre 1 dan
Čuveni tragač iz popularnog kviza "Potera", Milorad Milinković, preminuo je danas, a osim po ulozi "tragača", ostaće upamćen i po režiji filma koji je bio kandidat za Oskara prošle godine. Naime, Milorad Milinković je režirao film o knezu… »
"Mr. Veliki, bio si jedan od omiljenih Tragača" Saradnici Milorada Milikovića iz "Potere" oprostili se od voljenog kolege

"Mr. Veliki, bio si jedan od omiljenih Tragača" Saradnici Milorada Milikovića iz "Potere" oprostili se od voljenog kolege

Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere" Milorad Milinković Debelipreminuo je iznenada, u 60. godini. Njegovi najpoznatiji kultni filmovi su "Mrtav ’ladan", "Potera za sreć(k)om" i "Čitulja za Eskobara", a takođe je zaslužan za prvi srpski… »
Preminuo Milorad Milinković

Preminuo Milorad Milinković

Vesti online pre 1 dan
Poznati reditelj, scenarista i tragač u popularnom kvizu “Potera” Milorad Milinković preminuo je rano jutros u porti crkve u Jabukovcu. Neki od njegovih najpoznatijih fimova su „Mrtav ‘ladan“, „Potera za sreć(k)om“ i „Čitulja za… »
Milorad Milinković je glumio u svojoj seriji: Niko ga nije očekivao u ulozi sveštenika, a evo gde smo ga gledali i šta se…

Milorad Milinković je glumio u svojoj seriji: Niko ga nije očekivao u ulozi sveštenika, a evo gde smo ga gledali i šta se…

Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere" Milorad Milinković Debeli preminuo je sinoć u 60. godini, potvrdili su za Kurir bliski prijatelji. Naš reditelj napustio nas je iznenada, a umro je u porti crkve u Jabukovcu gde je otputovao da proslavi… »
Ovo su filmovi i serije koje je režirao Milorad Milinković VIDEO

Ovo su filmovi i serije koje je režirao Milorad Milinković VIDEO

B92 pre 1 dan
Čuveni scenarista i reditelj Milorad Milinković, koji je preminuo u 60. godini, snimio je filmove i serije koji su ostavili pečat u srpskoj kinematografiji. Radio je na 20 projekata, a mi ćemo se podsetiti nekih. Ova crnohumorna komedija ostvarila je… »
Milinković je režirao film o knezu Mihailu, imao je cilj sa njim: "Da konačno razbijemo tu famu o Srbiji..."

Milinković je režirao film o knezu Mihailu, imao je cilj sa njim: "Da konačno razbijemo tu famu o Srbiji..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Kao što je poznato, Milorad Milinković režirao je film o knezu Mihailu Obrenoviću "Što se bore misli moje", koji je svojevremeno bio i srpski kandidat za Oskara. Reditelj je svojevremeno gostujući u Jutarnjem programu RTS-a naveo da… »
Filmovi i serije koje je režirao Milorad Milinković: Ostavili su pečat u srpskoj kinematografiji

Filmovi i serije koje je režirao Milorad Milinković: Ostavili su pečat u srpskoj kinematografiji

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Čuveni scenarista i reditelj Milorad Milinković, koji je preminuo u 60. godini, snimio je filmove i serije koji su ostavili pečat u srpskoj kinematografiji. Radio je na 20 projekata, a mi ćemo se podsetiti nekih. Ova crnohumorna… »

Vesti dana »