Povezane vesti
Čeda Jovanović pokazao sa kim lomi česnicu posle razvoda: "Ovaj heroj me držao u životu dok sam bio biljka"
Mondo 07.01.2025
Čedi Jovanoviću je prijatelj Aleksandar, velika podrška u izazovnim trenucima. Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, ne krije koliko mu je teško pao razvod od supruge Jelene Jovanović posle 25 godina braka, a veliki oslonac u teškim trenucima mu je… »
"Alek moj heroj koji me je održao u životu...": Čeda pokazao sa kim je izvukao česnicu - ne odvaja se od njega
Telegraf 07.01.2025
Preporučujemo. Čeda Jovanović se nakon razvoda ne odvaja od svog prijatelja koji mu pruža podršku u ovom periodu. Tako je i za Božić a političar je proslavio upravo sa njim najradosniji hrišćanski praznik. Čeda je podelio emotivnu poruku za ovaj praznik… »
Čeda Jovanović podelio fotografije iz svog doma tokom Božića: "Postoji neki red veći od naših života..."
Telegraf 07.01.2025
Preporučujemo. Srpski političar i lider LDP-a, Čedomir Jovanović oglasio se danas na svom Instagram profilu povodom Božića i podelio fotografije iz svog doma tokom najradosnijeg pravoslavnog praznika, pa se podsetio na težak period koji je bio iza njega… »
Vesti dana »
Đedović Handanović na Nuklearnom samitu u Parizu: Srbija bi oko 2040. mogla da dobije prvu nuklearnu elektranu na mreži
RTV pre 54 minutajoš 29 povezanih
Priveden fotoreporter koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Nedeljnik pre 59 minutajoš 23 povezane
Laridžani odgovorio na Trampove pretnje: Pazite da vi ne budete eliminisani
RTV pre 54 minutajoš 65 povezanih
Iran preti Trampu eliminacijom: SAD su najavile najžešće napade do sada (foto/video)
Večernje novosti pre 59 minutajoš 48 povezanih