Povezane vesti
Čeda Jovanović pokazao sa kim lomi česnicu posle razvoda: "Ovaj heroj me držao u životu dok sam bio biljka"
Mondo pre 1 dan
Čedi Jovanoviću je prijatelj Aleksandar, velika podrška u izazovnim trenucima. Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, ne krije koliko mu je teško pao razvod od supruge Jelene Jovanović posle 25 godina braka, a veliki oslonac u teškim trenucima mu je… »
"Alek moj heroj koji me je održao u životu...": Čeda pokazao sa kim je izvukao česnicu - ne odvaja se od njega
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Čeda Jovanović se nakon razvoda ne odvaja od svog prijatelja koji mu pruža podršku u ovom periodu. Tako je i za Božić a političar je proslavio upravo sa njim najradosniji hrišćanski praznik. Čeda je podelio emotivnu poruku za… »
Čeda Jovanović podelio fotografije iz svog doma tokom Božića: "Postoji neki red veći od naših života..."
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Srpski političar i lider LDP-a, Čedomir Jovanović oglasio se danas na svom Instagram profilu povodom Božića i podelio fotografije iz svog doma tokom najradosnijeg pravoslavnog praznika, pa se podsetio na težak period koji je bio iza… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 26 minutajoš 56 povezanih
Od danas 26 banja u ponudi penzionerima za besplatnu rehabilitaciju
Jugmedia pre 2 satajoš 15 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih