Повезане вести

Чеда Јовановић показао са ким ломи чесницу после развода: "Овај херој ме држао у животу док сам био биљка"

Чеда Јовановић показао са ким ломи чесницу после развода: "Овај херој ме држао у животу док сам био биљка"

Мондо 07.01.2025
Чеди Јовановићу је пријатељ Александар, велика подршка у изазовним тренуцима. Лидер ЛДП-а, Чедомир Јовановић, не крије колико му је тешко пао развод од супруге Јелене Јовановић после 25 година брака, а велики ослонац у тешким… »
"Алек мој херој који ме је одржао у животу...": Чеда показао са ким је извукао чесницу - не одваја се од њега

"Алек мој херој који ме је одржао у животу...": Чеда показао са ким је извукао чесницу - не одваја се од њега

Телеграф 07.01.2025
Препоручујемо. Чеда Јовановић се након развода не одваја од свог пријатеља који му пружа подршку у овом периоду. Тако је и за Божић а политичар је прославио управо са њим најрадоснији хришћански празник. Чеда је поделио… »
Чеда Јовановић поделио фотографије из свог дома током Божића: "Постоји неки ред већи од наших живота..."

Чеда Јовановић поделио фотографије из свог дома током Божића: "Постоји неки ред већи од наших живота..."

Телеграф 07.01.2025
Препоручујемо. Српски политичар и лидер ЛДП-а, Чедомир Јовановић огласио се данас на свом Инстаграм профилу поводом Божића и поделио фотографије из свог дома током најрадоснијег православног празника, па се подсетио на тежак… »

Вести дана »