Povezane vesti
Čeda nakon razvoda s ovom osobom slavi Božić! Prijatelju uputio dirljive reči: Održao me je u životu dok sam bio više…
Kurir pre 1 dan
Čeda Jovanović proslavio je sa prijateljem najradosniji hrišćanski praznik. Političar je u emotivnoj objavi pokazao kako proslavlja Božić posle razvoda od Jelene Jovanović sa kojom ima četvoro dece. - Postoji neki red veći od naših života… »
"Alek moj heroj koji me je održao u životu dok sam bio više biljka nego čovek" Čeda Jovanović na Božić s njim izvlačio…
Blic pre 1 dan
Čeda Jovanović proslavio je sa prijateljem najradosniji hrišćanski praznik. Čeda je sada u emotivnoj objavi rekao kako proslavlja Božić posle razvoda od Jelene sa kojom ima četvoro dece. "Postoji neki red veći od naših života, nazovite ga… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 4 satijoš 24 povezane
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Novak će mi biti tener, ako se ne povučem pre njega: Deset godina mlađi Nemac već dogovorio saradnju sa Đokovićem!? (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
Beta pre 2 satajoš 10 povezanih