Povezane vesti
Sudija Majić: Studenti su pokazali koliko su sposobni, ovu utakmicu igraju veoma dobro i zadaju neverovatne poteškoće vlastima…
Nova 07.01.2025
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni koji… »
Sudija Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo
N1 Info 07.01.2025
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni koji… »
Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo
Danas 07.01.2025
„Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni koji… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 4 satijoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Nedeljnik pre 2 satajoš 36 povezanih

Zelenski spreman na ostavku ako... Evo šta je obećao Trampu, razume da Ukrajinci možda žele "lidera sa novim mandatom" da potpiše mir sa Rusijom (foto, video)
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih

Zvezda srušila Dubai u Beogradu: Karter i Moneke blistali, Petruševu zviždala Arena
Nova pre 33 minutajoš 35 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 46 povezanih