Povezane vesti

Sudija Majić: Studenti su pokazali koliko su sposobni, ovu utakmicu igraju veoma dobro i zadaju neverovatne poteškoće vlastima…

Sudija Majić: Studenti su pokazali koliko su sposobni, ovu utakmicu igraju veoma dobro i zadaju neverovatne poteškoće vlastima…

Nova 07.01.2025
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni koji… »
Sudija Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo

Sudija Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo

N1 Info 07.01.2025
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni koji… »
Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo

Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo

Danas 07.01.2025
„Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni koji… »

Vesti dana »

Sa Putinom o Ukrajini u Budimpešti: Tramp

Sa Putinom o Ukrajini u Budimpešti: Tramp

BBC News pre 22 minutajoš 32 povezane
Start utakmice kroji sudbinu

Start utakmice kroji sudbinu

Politika pre 32 minutajoš 15 povezanih
Podignuta optužnica protiv Džona Boltona

Podignuta optužnica protiv Džona Boltona

Vesti online pre 56 minutajoš 12 povezanih