Povezane vesti
Sudija Majić: Studenti su pokazali koliko su sposobni, ovu utakmicu igraju veoma dobro i zadaju neverovatne poteškoće…
Nova 07.01.2025
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni… »
Sudija Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo
N1 Info 07.01.2025
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni… »
Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo
Danas 07.01.2025
„Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni… »
Vesti dana »

SAD stavile veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN o prekidu vatre u Pojasu Gaze
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana

Zaharova: Verujemo da će Srbija preduzeti mere da spreči izvoz oružja na pogrešne adrese
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana

"Protesti nisu razlog napada": Uhapšena grupa mladića koja je pretukla studenta na Zvezdari: Mup otkrio šta je izazvalo sukoba
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane

Tuča poslanika u bugarskom parlamentu zbog odluke o uvođenju evra (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana