Povezane vesti
Sudija Majić: Studenti su pokazali koliko su sposobni, ovu utakmicu igraju veoma dobro i zadaju neverovatne poteškoće…
Nova pre 1 dan
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni… »
Sudija Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo
N1 Info pre 1 dan
"Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni… »
Majić: Zastrašujuće je koliko nam mnogo vremena treba da prepoznamo zlo
Danas pre 1 dan
„Mi živimo samo iluziju. Malo toga realno živimo i proživljavamo. I prinuđeni smo da živimo iluziju koju nam serviraju, da živimo živote koji su nam nametnuti, mahom nisu naši i da jurimo neke modele koje nam serviraju kako bi se uklopili. A oni… »
Vesti dana »
Nastavak „ludog“ vremena: Natprosečno toplo, temperatura do 19 stepeni
Vreme pre 1 satjoš 13 povezanih
Brutalan ruski napad na Zaporožje, sledi hitan sastanak u nemačkoj bazi „Ramštajn“
Nova pre 47 minutajoš 7 povezanih
Novaku nikada nije bilo teže: Alkaraz sprema „sačekušu“ za rekord, a do tog susreta ga čekaju igrači u formi života
Nova pre 30 minutajoš 8 povezanih
Dramatično otkriće u Pojasu Gaze: Pronađeno telo taoca u tunelu u Rafi
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih