Povezane vesti

“Siguran sam da je deda isticao običaj da su se za Badnje veče presvlačili u Templare”, snimak iz Inđije koji ljudi…

“Siguran sam da je deda isticao običaj da su se za Badnje veče presvlačili u Templare”, snimak iz Inđije koji ljudi…

City magazine pre 1 dan
Od sinoć po mrežama kruže razni snimci na kojima možemo videti paljenje badnjaka, vatromete, defile kamiona, ali video koji ostavlja najjači utisak stiže iz Inđije. Naime, u Inđiji je Badnje veče ponelo nešto drugačiji ton u odnosu na ostatak… »
Scena za Badnje veče u Inđiji nikog nije ostavila ravnodušnim: Od "Odakle su ovi izašli?! Ovo je srednji vek!" do "Baš…

Scena za Badnje veče u Inđiji nikog nije ostavila ravnodušnim: Od "Odakle su ovi izašli?! Ovo je srednji vek!" do "Baš…

Blic pre 1 dan
Banje veče u Inđiji izazvalo je veliko interesovanje, a zbog načina na koji je održano nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Građane koji su došli na paljenje badnjaka iznenadila je kolona ljudi obučenih u srednjovekovne viteške odore i metalne… »

City magazine pre 1 dan
Od sinoć po mrežama kruže razni snimci na kojima možemo videti paljenje badnjaka, vatromete, defile kamiona, ali video koji ostavlja najjači utisak stiže iz Inđije. Naime, u Inđiji je Badnje veče ponelo nešto drugačiji ton u odnosu na ostatak… »
Ljudi gledaju snimke iz Inđije i ne veruju da se to dešava na Badnje veče 2025: „Gde su parkirali vremensku kapsulu?“

Ljudi gledaju snimke iz Inđije i ne veruju da se to dešava na Badnje veče 2025: „Gde su parkirali vremensku kapsulu?“

Nova pre 1 dan
Vatrometi su sinoć prštali na sve strane, badnjaci goreli pred crkvama, ali snimak koji danas ostavlja najjači utisak po mrežama - stiže iz Inđije. Naime, u Inđiji je Badnje veče ponelo nešto drugačiji ton u odnosu na ostatak Srbije, sa… »

Vesti dana »