Povezane vesti
Mandatar za sastav nove vlade Austrije: Koalicija da bude "poštena" u pregovorima ili slede vanredni izbori
Euronews 07.01.2025
Lider austrijske krajnje desničarske Slobodarske partije (FPO) Herbert Kikl pozvao je danas konzervativnu Narodnu partiju (OVP) da bude "poštena" u predstojećim pregovorima o koaliciji ili da se suoči sa vanrednim izborima. ''Poštenoj vladi moraju… »
Kikl: Austrija počinje novu eru…
Vesti online 07.01.2025
Mandatar za sastav nove vlade, lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Herbert Kikl istakao je danas da je odlučio da prihvati nalog za formiranje nove vlade, jer je Austriji potrebna politika promena i obnove, za početak nove ere. – Pre 100 dana… »
Vesti dana »
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 10 minutajoš 2 povezane