Povezane vesti
Vučić izrazio saučešće Kini povodom zemljotresa koji je pogodio Tibet
RTV 07.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas saučešće porodicama žrtava zemljotresa na Tibetu, predsedniku Kine Si Đinpingu i narodu Kine, uz poruku da u ovim teškim trenucima Srbija misli na njih. "Sa dubokim žaljenjem primio sam vest o… »
"Naše misli su sa porodicama žrtava i povređenih..." Vučić izrazio saučešće narodu i predsedniku Kine Si Đinpingu
Blic 07.01.2025
U razornom zemljotresu koji je u jutros pogodio himalajsko područje Tibeta na jugozapadu Kine najmanje je 126 mrtvih. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, oglasio se na društvenoj mreži "X" i izrazio saučešće porodicama žrtava zemljotresa na Tibetu… »
Vučić uputio saučešće Kini zbog zemljotresa na Tibetu: "Naše misli su sa porodicama žrtava i povređenih"
Euronews 07.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće narodu Kine i predsedniku Si Đinpingu povodom razornog zemljotresa koji je pogodio Tibet i odneo mnogo života. "Sa dubokim žaljenjem primio sam vest o razornom zemljotresu koji je pogodio Tibet i… »
Naše misli su sa porodicama žrtava! Vučić izrazio saučešće narodu Kine i Si Đinpingu povodom razornog zemljotresa
Kurir 07.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je saučešće prijateljskom narodu Kine i predsedniku Si Đinpingu povodom razornog zemljotresa koji je pogodio Tibet i odneo mnogo života. - Sa dubokim žaljenjem primio sam vest o razornom zemljotresu koji je… »
Vučić izrazio saučešće Kini povodom zemljotresa koji je pogodio Tibet
Telegraf 07.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas saučešće porodicama žrtava zemljotresa na Tibetu, predsedniku Kine Si Đinpingu i narodu Kine, uz poruku da u ovim teškim trenucima Srbija misli na njih. "Sa dubokim žaljenjem primio sam… »
Vesti dana »

U prvoj polovini godine deficit budžeta 36,4 milijardi dinara, bolje od plana
RTV pre 2 satajoš 38 povezanih

Advokat Beljanski: Prvi put kod nas nešto liči na ozbiljnu borbu protiv korupcije
N1 Info pre 24 minutajoš 12 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 3 satajoš 36 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 10 satijoš 25 povezanih