Повезане вести
Горштак Лука побегао из Београда на дедовину: Град заменио селом и шталом, тражи девојку, а ево како сад живи
Мондо 07.01.2025
Лука Црепуљаревић (21) живот у Београду заменио је дедовином у селу Семегњеву. Лука Црепуљаревић, из села Семегњево, пре годину дана постао права медијска сензација када је открио да је након смрти своје баке одлучио да се из… »
Управо на Блиц ТВ: Лука Црпуљаревић након годину дана поново отворио врата свог дома у Семегњеву: "и даље сам на селу…
Блиц 07.01.2025
Екипа емисије Сцена посетила је село Семегњево где их је угостио Лука Црпуљаревић, младић који је пре годину дана постао права медијска сензација када је одлучио да своју животну причу исприча управо гледаоцима Блиц телевизије… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана