Повезане вести
Човић: Сада сам на позицији која је и Звезда и Партизан...
Спортски журнал 07.01.2025
”У Савез нисам дошао да промовишем себе, већ да помогнем српској кошарци”. Када је у октобру преузео функцију првог човека Кошаркашког савеза Србије, знао је да га у Сазоновој 83 не очекује ни мало лак посао, али није очекивао ни… »
Небојша Човић о изазовима у КСС: Преузео сам врућ кромпир у руке
Еуроневс 07.01.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да у Савез није дошао да промовише себе, већ да помогне српској кошарци. Човић је 1. октобра прошле године изабран за председника КСС. Он се осврнуо на 2024… »
Небојша Човић: Сад сам на позицији која је и Звезда и Партизан
Спорт клуб 07.01.2025
Кошаркаши савез Србије је на званичном сајту у уторак објавио празнични интервјуу са својим првим човеком. Небојша Човић је искористио прилику да честита Божић и најави планове за наредни период када је српска кошарка у питању… »
Човић: "На позицији сам која је и Звезда и Партизан"
Б92 07.01.2025
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је да у Савез није дошао да промовише себе, већ да помогне српској кошарци. Човић је 1. октобра прошле године изабран за председника КСС. Он се осврнуо на 2024… »
Божићно обраћање Небојше Човића: ''Питају ме како подносим нападе из Партизана...''
Спортске.нет 07.01.2025
Председник кошаркашког савеза Србије (КСС) Небојша Човић изјавио је данас да Савез мора да обезбеди спортистима све потребне услове за неометан рад и напредак. "Увек тежим највећим циљевима, имали смо успешну годину, али не… »
Човић: Српска кошарка вапи за променом
Политика 07.01.2025
Небојша Човић, председник кошаркашког савеза Србије, изјавио је данас да Савез мора да обезбеди спортистима све потребне услове за неометан рад и напредак. „Увек тежим највећим циљевима, имали смо успешну годину, али не смемо ту… »
Вести дана »
Мићин: Доста смећа на улицама, до поноћи екипе ЈКП "Чистоћа" очистиће цео Нови Сад
РТВ пре 6 минутајош 64 повезане
АФП: Више од 100 хиљада људи одало почаст жртвама несреће у Новом Саду
Бета пре 2 сатајош 89 повезаних
Феђа Дудић: ''Ово је срамота за фудбал у Словенији! Шта још хоћете, Реал? А у Србији кад дођу Звезда и Партизан..''
Спортске.нет пре 45 минутајош 48 повезаних
Полиција на ВМА – потрага за особом која је Бачулову требало да обезбеди отров
Спутник пре 6 сатијош 28 повезаних
ГОДИШЊИЦА ПАДА НАДСТРЕШНИЦЕ Завршен скуп студената у блокади на Кеју у Новом Саду
Еуроневс пре 2 сатајош 48 повезаних