Povezane vesti

Čović: Sada sam na poziciji koja je i Zvezda i Partizan...

Čović: Sada sam na poziciji koja je i Zvezda i Partizan...

Sportski žurnal pre 2 dana
”U Savez nisam došao da promovišem sebe, već da pomognem srpskoj košarci”. Kada je u oktobru preuzeo funkciju prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije, znao je da ga u Sazonovoj 83 ne očekuje ni malo lak posao, ali nije očekivao ni stanje koje… »
Nebojša Čović o izazovima u KSS: Preuzeo sam vruć krompir u ruke

Nebojša Čović o izazovima u KSS: Preuzeo sam vruć krompir u ruke

Euronews pre 1 dan
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da u Savez nije došao da promoviše sebe, već da pomogne srpskoj košarci. Čović je 1. oktobra prošle godine izabran za predsednika KSS. On se osvrnuo na 2024. godinu. "Čovek… »
Nebojša Čović: Sad sam na poziciji koja je i Zvezda i Partizan

Nebojša Čović: Sad sam na poziciji koja je i Zvezda i Partizan

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši savez Srbije je na zvaničnom sajtu u utorak objavio praznični intervjuu sa svojim prvim čovekom. Nebojša Čović je iskoristio priliku da čestita Božić i najavi planove za naredni period kada je srpska košarka u pitanju. Nekadašnji… »
Čović: "Na poziciji sam koja je i Zvezda i Partizan"

Čović: "Na poziciji sam koja je i Zvezda i Partizan"

B92 pre 1 dan
Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je da u Savez nije došao da promoviše sebe, već da pomogne srpskoj košarci. Čović je 1. oktobra prošle godine izabran za predsednika KSS. On se osvrnuo na 2024. godinu. "Čovek… »
Božićno obraćanje Nebojše Čovića: ''Pitaju me kako podnosim napade iz Partizana...''

Božićno obraćanje Nebojše Čovića: ''Pitaju me kako podnosim napade iz Partizana...''

Sportske.net pre 1 dan
Predsednik košarkaškog saveza Srbije (KSS) Nebojša Čović izjavio je danas da Savez mora da obezbedi sportistima sve potrebne uslove za neometan rad i napredak. "Uvek težim najvećim ciljevima, imali smo uspešnu godinu, ali ne smemo tu stati i… »
Čović: Srpska košarka vapi za promenom

Čović: Srpska košarka vapi za promenom

Politika pre 1 dan
Nebojša Čović, predsednik košarkaškog saveza Srbije, izjavio je danas da Savez mora da obezbedi sportistima sve potrebne uslove za neometan rad i napredak. „Uvek težim najvećim ciljevima, imali smo uspešnu godinu, ali ne smemo tu stati i… »

Vesti dana »