Povezane vesti

Ovo je užički heroj Marko Didanović koji je spasio devojčicu iz nabujale Đetinje (VIDEO)

Ovo je užički heroj Marko Didanović koji je spasio devojčicu iz nabujale Đetinje (VIDEO)

Užice oglasna tabla pre 2 dana
Ovo je heroj Marko Didanović koji je danas spasio malu devojčicu koja je upala u hladnu Đetinju! Danas je jedna devojčica upala u Đetinju ispod brane, a dečko koji je pecao Marko Didanović odmah je bez razmišljanja uskočio u vodu, zaplivao i… »
Ovo je snimak sa Đetinje, posle herojskog spasavanja deteta: Devojčica ogrnuta u ćebe, tu je i heroj Marko

Ovo je snimak sa Đetinje, posle herojskog spasavanja deteta: Devojčica ogrnuta u ćebe, tu je i heroj Marko

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Marko Didanović. ali i devojčica koju je danas spasio iz hladne Đetinje i njena porodica, pamtiće ovaj Božić dok su živi. Marko je danas sa drugarom otišao na pecanje jer po tradiciji danas valja da se započne nešto, a nije ni… »
Pecao sam i čuo da je nešto upalo u vodu, a onda strašne reči: Priča Marka koji je spasio devojčicu iz Đetinje

Pecao sam i čuo da je nešto upalo u vodu, a onda strašne reči: Priča Marka koji je spasio devojčicu iz Đetinje

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Za Marka Didanovića iz Užica, klasično pecanje na Đetinji, danas, na Božić, pretvorilo se u pravu dramu, jer je hrabrog srca spasao život devojčice koja je upala u reku. Sve se odigralo, priča za Telegraf, danas između 14 i 15… »
Marko je junak iz Užica koji je spasao devojčicu

Marko je junak iz Užica koji je spasao devojčicu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Užice - Marko Didanović je danas popodne sa drugom Bojanom Starčevićem izašao na reku Đetinju, kako kaže da zabaci koji put. " Kažu valja se na Božić sve početi, pa smo Bojan i ja rešili da započnemo pecanje na današnji dan. Stajali smo na… »
Herojski podvig mladića iz Užica: Devojčica upala u reku, on odmah skočio i izvukao je iz brzaka

Herojski podvig mladića iz Užica: Devojčica upala u reku, on odmah skočio i izvukao je iz brzaka

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Marko Didanović je danas spasio malu devojčicu koja je upala u hladnu reku Đetinju. Kako piše Oglasna tabla, danas je jedna devojčica upala u Đetinju ispod brane, a dečko koji je pecao, Marko Didanović, odmah je bez razmišljanja… »

Vesti dana »