Povezane vesti

„Bila sam potpuno paralizovana“: Popularna pevačica o posledicama jezive saobraćajke i novom životu

„Bila sam potpuno paralizovana“: Popularna pevačica o posledicama jezive saobraćajke i novom životu

Nova pre 1 dan
Vanja Mijatović otvoreno o najvećoj životnoj traumi. Pevačica Vanja Mijatović je svojevremeno gostovala u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gde je pričala o svom detinjstvu, muzičkoj karijeri, takmičenju u… »
„Dobila sam dete uz pomoć molitve“: Naša pevačica o borbi za potomstvo

„Dobila sam dete uz pomoć molitve“: Naša pevačica o borbi za potomstvo

Nova pre 1 dan
Pevačica Ružica Čavić se posle skoro dve decenije medijske ilegale pojavila u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" i oduševila publiku koja ju je pratila krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina kada se pojavila na sceni. Njen najveći… »
ISPOVEST „Mi nikada nećemo biti Holivud“: Naš glumac progovorio o životu na Kosovu, a onda otkrio istinu o honorarima

ISPOVEST „Mi nikada nećemo biti Holivud“: Naš glumac progovorio o životu na Kosovu, a onda otkrio istinu o honorarima

Nova pre 1 dan
Vladimir Posavec Tušek otvoreno o najintrigantnijim temama. Vladimir Posavec Tušek je u maju 2023. godine gostovao u emisiji Ispovest autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, gde je prvi put u karijeri otvoreno govorio o svom životu, ljubavi, razvodu… »
ISPOVEST „Mamin prvi muž je poginuo u ratu, ona se posle 10 godina udala za mog tatu, a tati je prva žena umrla od raka i…

ISPOVEST „Mamin prvi muž je poginuo u ratu, ona se posle 10 godina udala za mog tatu, a tati je prva žena umrla od raka i…

Nova pre 1 dan
Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, važi za jednu od najpoznatijih pevačica narodne muzike. Ćana se na estradi pojavila devedesetih godina sa albumom „Nadam ti se“, svojima pesmama često je izazivala najtopliju emociju u ljudima, a karijeru… »

Vesti dana »