Повезане вести
„Била сам потпуно парализована“: Популарна певачица о последицама језиве саобраћајке и новом животу
Нова 07.01.2025
Вања Мијатовић отворено о највећој животној трауми. Певачица Вања Мијатовић је својевремено гостовала у емисији „ Исповест“ аутора и водитеља Немање Васиљевића, где је причала о свом детињству, музичкој каријери, такмичењу… »
„Добила сам дете уз помоћ молитве“: Наша певачица о борби за потомство
Нова 07.01.2025
Певачица Ружица Чавић се после скоро две деценије медијске илегале појавила у музичком такмичењу "Никад није касно" и одушевила публику која ју је пратила крајем деведесетих и почетком двехиљадитих година када се појавила на… »
ИСПОВЕСТ „Мамин први муж је погинуо у рату, она се после 10 година удала за мог тату, а тати је прва жена умрла од рака и…
Нова 07.01.2025
Станојка Митровић, познатија као Ћана, важи за једну од најпознатијих певачица народне музике. Ћана се на естради појавила деведесетих година са албумом „Надам ти се“, својима песмама често је изазивала најтоплију емоцију у… »
ИСПОВЕСТ „Ми никада нећемо бити Холивуд“: Наш глумац проговорио о животу на Косову, а онда открио истину о хонорарима
Нова 07.01.2025
Владимир Посавец Тушек отворено о најинтригантнијим темама. Владимир Посавец Тушек је у мају 2023. године гостовао у емисији Исповест аутора и водитеља Немање Васиљевића, где је први пут у каријери отворено говорио о свом… »
Вести дана »

Званични почетак грејне сезоне у Србији са извештајима о стању система и проблемима у појединим градовима
Наслови.аи пре 1 минутјош 27 повезаних

Временска прогноза за Србију 15. и 16. октобар 2025: хладно јутро, сунчано са променом у четвртак
Наслови.аи пре 1 минутјош 30 повезаних

Враћена још четири тела талаца, Трамп прети Хамасу: 'Ако нећете сами, ми ћемо вас разоружати'
BBC News пре 31 минутајош 32 повезане

НБС креће са применом олакшица у отплати кредита: Ево ко све има право да поднесе захтев и шта оне подразумевају
Нова пре 40 минутајош 23 повезане