Povezane vesti
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 mesta? Progovorio poznanik Aca Martinovića: "Godinu dana sam živeo kod njih…
Kurir 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
"Mrzeo je ljude koji imaju decu": Progovorio poznanik monstruma sa Cetinja i objasnio kako je ubijao na 5 mesta
Mondo 08.01.2025
Poznanik monstruma sa Cetinja je izneo detalje o njemu. Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je… »
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 različitih: Mesta?! Oglasio se čovek koji je stanovao kod Martinovića: "Mrzeo…
Blic 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
Vesti dana »
Vučić: Očekujem potpisivanje kratkoročnog ugovora o snabdevanju ruskim gasom
N1 Info pre 25 minutajoš 32 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 32 povezane
Partizan - Bajern uživo: Crno-beli na novom početku, bez Željka Obradovića
Mondo pre 25 minutajoš 43 povezane
Odlučeno da li će Izrael biti deo takmičenja za Pesmu Evrovizije 2026.
N1 Info pre 50 minutajoš 24 povezane