Povezane vesti
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 mesta? Progovorio poznanik Aca Martinovića: "Godinu dana sam živeo kod njih…
Kurir 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
"Mrzeo je ljude koji imaju decu": Progovorio poznanik monstruma sa Cetinja i objasnio kako je ubijao na 5 mesta
Mondo 08.01.2025
Poznanik monstruma sa Cetinja je izneo detalje o njemu. Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je… »
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 različitih: Mesta?! Oglasio se čovek koji je stanovao kod Martinovića: "Mrzeo…
Blic 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
Vesti dana »

Kritične sirovine osnov za zelenu i digitalnu tranziciju i razvoj industrije
Biznis.rs pre 5 satijoš 36 povezanih

Prenos, Partizan - Hibernijan: Nestvaran izazov za "crno-bele bebe"
Večernje novosti pre 4 minutajoš 63 povezane

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 58 minutajoš 58 povezanih

Sijarto izrazio nadu za brzo uspostavljanje mira u Evropi nakon sastanka Putina i Trampa
Sputnik pre 53 minutajoš 65 povezanih