Povezane vesti
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 mesta? Progovorio poznanik Aca Martinovića: "Godinu dana sam živeo kod njih…
Kurir 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
"Mrzeo je ljude koji imaju decu": Progovorio poznanik monstruma sa Cetinja i objasnio kako je ubijao na 5 mesta
Mondo 08.01.2025
Poznanik monstruma sa Cetinja je izneo detalje o njemu. Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je… »
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 različitih: Mesta?! Oglasio se čovek koji je stanovao kod Martinovića: "Mrzeo…
Blic 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
Vesti dana »

Danas je crveno slovo: Slavimo Malu Gospojinu, rođenje Bogorodice, praznik kom se posebno raduju mladi
Telegraf pre 14 minutajoš 6 povezanih

Nato je spreman da upotrebi silu ako bude potrebno: Ministar Estonije: "Sposobni smo da branimo vazdušni prostor zajedno sa našim saveznicima"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Krvoproliće ne prestaje: Izrael nastavlja napade na Gazu: Poginulo najmanje 60 Palestinaca
Blic pre 8 satijoš 3 povezane