Povezane vesti
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 mesta? Progovorio poznanik Aca Martinovića: "Godinu dana sam živeo kod njih…
Kurir 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
"Mrzeo je ljude koji imaju decu": Progovorio poznanik monstruma sa Cetinja i objasnio kako je ubijao na 5 mesta
Mondo 08.01.2025
Poznanik monstruma sa Cetinja je izneo detalje o njemu. Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" na televiziji Happy u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je… »
Kako se ubica sa Cetinja za 38 minuta našao na 5 različitih: Mesta?! Oglasio se čovek koji je stanovao kod Martinovića: "Mrzeo…
Blic 08.01.2025
Milomir Miljanić koji je živeo godinu kod porodice Martinović gostovao je u emisiji "Ćirilica" u kojoj je izneo brojne detalje o Acu Martinoviću, kojeg je poznavao, a koji je dvanaestoro ubio, a četiri teško ranio u stravičnom masakru na Cetinju. - Ja… »
Vesti dana »
Danas je Preobraženje - EVO zašto danas ne valja da se drema, plače niti ide u kafanu
InfoKG pre 59 minutajoš 26 povezanih
Sunčano i veoma toplo: Temperatura danas do 35 stepeni, u drugoj polovini sedmice i oko 40
Glas Zaječara pre 49 minutajoš 16 povezanih
Tramp odložio uvođenje carina na uvoz iz Kanade, Karni tvrdi da ključni posao tek predstoji
Nedeljnik pre 9 minutajoš 12 povezanih
Živkov: Požar u Deliblatskoj peščari proširio se ka Dunavu, zahvatio i lovišta
Nova pre 44 minutajoš 5 povezanih
Dva udesa u Beogradu: Na auto-putu ka Šidu auto udario u kamion, teško povređen muškarac, u Kneza Miloša povređena žena
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih