Povezane vesti
Bivša supruga Milorada Milinkovića slomljena od bola: Oglasila se povodom njegove smrti (FOTO)
Svet plus pre 1 dan
Vest o iznenadnoj smrti poznatog reditelja i glumca Milorada Milinkovića, koji je preminuo u 60. godini, duboko je potresla njegovu porodicu, kolege i prijatelje. Među onima koji su najviše pogođeni ovom tragedijom je njegova bivša supruga, glumica… »
Ovako je Milorad Milinković govorio o kvizu „Potera“: Priče o nameštanju su mu smetale, a imao je i svoju…
Nova pre 13 sati
Poznati reditelj i član ekipe kviza "Potera" svojevremeno je govorio o uspehu ovog kviza i spekulacijama o tome da je namešten. Poznati reditelj iznenada nas je napustio u 60. godini života, nakon što je doživeo srčani udar u porti crkve u selu… »
„Nisam se umorio, ali želim da napravim nešto za svoju dušu“: Milorad Milinković je imao velike planove pre iznenadne…
Nova pre 22 sata
Poznati reditelj, scenarista i tragač u popularnom kvizu "Potera" Milorad Milinković preminuo je iznenada u porti crkve u Jabukovcu. Krajem godine prikazana je i njegova serija „Što se bore misli moje“, kada je dao i poslednji intervju. Napeti… »
Žika Todorović se oprostio od Milorada Milinkovića: Mi smo kao klinci bili pankeri, viđali smo se na Akademiji
Danas pre 22 sata
Reditelj i scenarista Milorad Milinković, poznat i kao tragač iz kviza „Potera“, preminuo je iznenada, a od njega se oprostio i glumac Srđan Žika Todorović. – Šokiran sam. Delovao mi je potpuno zdravo. Gledao sam ga stalno u „Poteri“. Nije… »
Jovan Memedović i poznati glumci se oprostili od Milorada Milinkovića: Evo za kada je zakazana komemoracija (FOTO)
Svet plus pre 24 sata
Vest o iznenadnoj smrti Milorada Milinkovića, poznatog režisera, scenariste i autora, potresla je javnost. Milinković je preminuo 6. januara u 60. godini života, ostavivši za sobom neizbrisiv trag u svetu filma, televizije i kulture. Poznati… »
"Šokiran sam, delovao mi je zdravo": Žika Todorović se oprostio od Milorada Milinkovića, tragača iz "Potere": "Obojica smo…
Blic pre 1 dan
Poznati reditelj i scenarista Milorad Milinković i tragač iz kviza "Potera" umro je iznenada u porti crkve u Jabukovcu, gde je bio na proslavi Božića. Porodica i prijatelji opraštaju se od Milorada Milinkovića potresnim porukama, a ovim povodom… »
Vesti dana »
Besni požar u Kaliforniji: Najmanje petoro mrtvih, evakuisano više od 70.000 ljudi
Vreme pre 1 satjoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje: Krvavi sukobi na frontu ne prestaju, 13 mrtvih, na desetine ranjenih, jezive slike s lica mesta (foto)
Kurir pre 38 minutajoš 6 povezanih
Najmanje 19 osoba ubijeno u napadu na predsjednički kompleks u Čadu
Al Jazeera pre 27 minutajoš 1 povezana
Mitropolit Joanikije: Možeš istovremeno biti Crnogorac i Srbin, kao što možeš biti i stric i ujak
Radio 021 pre 45 minutajoš 5 povezanih