Povezane vesti
Ovako je Milorad Milinković govorio o kvizu „Potera“: Priče o nameštanju su mu smetale, a imao je i svoju „računicu“…
Nova 08.01.2025
Poznati reditelj i član ekipe kviza "Potera" svojevremeno je govorio o uspehu ovog kviza i spekulacijama o tome da je namešten. Poznati reditelj iznenada nas je napustio u 60. godini života, nakon što je doživeo srčani udar u porti crkve u selu Jabukovac… »
„Nisam se umorio, ali želim da napravim nešto za svoju dušu“: Milorad Milinković je imao velike planove pre iznenadne smrti…
Nova 08.01.2025
Poznati reditelj, scenarista i tragač u popularnom kvizu "Potera" Milorad Milinković preminuo je iznenada u porti crkve u Jabukovcu. Krajem godine prikazana je i njegova serija „Što se bore misli moje“, kada je dao i poslednji intervju. Napeti politički… »
Žika Todorović se oprostio od Milorada Milinkovića: Mi smo kao klinci bili pankeri, viđali smo se na Akademiji
Danas 08.01.2025
Reditelj i scenarista Milorad Milinković, poznat i kao tragač iz kviza „Potera“, preminuo je iznenada, a od njega se oprostio i glumac Srđan Žika Todorović. – Šokiran sam. Delovao mi je potpuno zdravo. Gledao sam ga stalno u „Poteri“. Nije mi delovalo da… »
"Šokiran sam, delovao mi je zdravo": Žika Todorović se oprostio od Milorada Milinkovića, tragača iz "Potere": "Obojica smo…
Blic 07.01.2025
Poznati reditelj i scenarista Milorad Milinković i tragač iz kviza "Potera" umro je iznenada u porti crkve u Jabukovcu, gde je bio na proslavi Božića. Porodica i prijatelji opraštaju se od Milorada Milinkovića potresnim porukama, a ovim povodom oglasio… »
Vesti dana »

Haos u beogradskom kafiću: Pijani Turčin uleteo u lokal, vređao goste, pa napao policajca
Nova pre 3 satajoš 37 povezanih

Tragedija na lisabonskoj žičari Glorija: najmanje 17 poginulih i više od 20 povređenih, među žrtvama i kočničar i nemački turista
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 85 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, mirovnjaci, ultimatumi i vojni napadi
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 65 povezanih

Evrobasket: Istorijska pobeda Bosne za prvi prolazak grupe posle 32 godine
BBC News pre 31 minutajoš 28 povezanih