Povezane vesti
"On je otuđenik i usamljenik": Rada iznenadila o Milanu Stankoviću, otkrila nepoznato: Posvetio se veri, samo ona je ostala u…
Blic 08.01.2025
Pevačica Rada Manojlović bila je u petogodišnjoj vezi sa Milanom Stankovićem, koji se potpuno povukao iz javnosti i posvetio veri. Naime, Rada Manojlović je jedna od retkih sa estrade koja je ostala u kontaktu Milanom Stankovićem. Iako su tada… »
„Milan je otuđenik i usamljenik“: Rada Manojlović otvoreno o bivšem, otkrila kako pevač živi sada
Nova 08.01.2025
Rada Manojlović održava lepe odnose sa Milanom Stankovićem sa kojim je svojevremeno bila u petogodišnjoj ljubavnoj vezi. Iako su tada stavili tačku na svoj emotivni odnos, njih dvoje su ostali u kontaktu. Tako je i danas. Rada je i jedna od… »
"Milan je otuđenik i usamljenik" Rada Manojlović se ne brine za Stankovića: Mi ostali mu pravimo nered, sam je sebi…
Kurir 08.01.2025
Rada Manojlović održava lepe odnose sa Milanom Stankovićem sa kojim je svojevremeno bila u petogodišnjoj ljubavnoj vezi. Iako su tada stavili tačku na svoj emotivni odnos, njih dvoje su ostali u kontaktu. Tako je i danas. Rada je i jedna od… »
Vesti dana »

Nema tragova upotrebe zvučnog topa na protestu: Dačić tvrdi da ima ključni dokaz
Danas pre 21 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane