Povezane vesti
Pevačica ima traume od kako ju je bivši pretukao: Progovorila o teškom periodu i otkrila detalje pakla koji je prošla
Mondo 08.01.2025
Tijana M ima traume zbog bivšeg koji ju je pretukao, otkrila šta je prošla. Pevačica Tijana Milentijević, poznata kao Žena od Sultana, otvoreno je govorila o traumatičnom iskustvu koje je doživela nakon raskida sa bivšim partnerom koji je bio nasilan… »
"Imam traume otkad me bivši pretukao" Pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla
Kurir 08.01.2025
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana, ispričala je da je posle raskida sa bivšim dečkom koji je tukao imala traume, kao i da od tada mnogo manje veruje ljudima. Naime, Tijana tvrdi da ima knedlu u grlu kada se seti tog perioda… »
"Imam traume otkad me bivši pretukao": Pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: "Od tada slabo verujem ljudima"
Blic 08.01.2025
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana, ispričala je da je posle raskida sa bivšim dečkom koji je tukao imala traume, kao i da od tada mnogo manje veruje ljudima. Naime, Tijana tvrdi da ima knedlu u grlu kada se seti tog perioda… »
Vesti dana »

Hrvatski konzul povređen u bombardovanju Tel aviva: U napadima oštećena zgrada u kojoj žive diplomate (foto)
Kurir pre 40 minutajoš 25 povezanih

Akademski plenum: Novom odlukom omogućeno da ispiti budu održavani i van fakulteta
NIN pre 15 minutajoš 11 povezanih

Samo američki "razarač bunkera" može da uništi nuklearno postrojenje u Iranu: Debeljuca od 14 tona jedini je način
Mondo pre 5 minutajoš 68 povezanih