Povezane vesti
"Imam traume otkad me bivši pretukao" Pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla
Kurir pre 1 dan
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana, ispričala je da je posle raskida sa bivšim dečkom koji je tukao imala traume, kao i da od tada mnogo manje veruje ljudima. Naime, Tijana tvrdi da ima knedlu u grlu kada se seti tog perioda… »
Pevačica ima traume od kako ju je bivši pretukao: Progovorila o teškom periodu i otkrila detalje pakla koji je prošla
Mondo pre 1 dan
Tijana M ima traume zbog bivšeg koji ju je pretukao, otkrila šta je prošla. Pevačica Tijana Milentijević, poznata kao Žena od Sultana, otvoreno je govorila o traumatičnom iskustvu koje je doživela nakon raskida sa bivšim partnerom koji je bio… »
"Imam traume otkad me bivši pretukao": Pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: "Od tada slabo verujem ljudima"
Blic pre 1 dan
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana, ispričala je da je posle raskida sa bivšim dečkom koji je tukao imala traume, kao i da od tada mnogo manje veruje ljudima. Naime, Tijana tvrdi da ima knedlu u grlu kada se seti tog perioda… »
Vesti dana »
SAZNAJEMO Vučević dao novu ponudu prosvetarima i rok od 24 sata da odgovore
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Ministarstvo spoljnih poslova BiH uputilo protestnu notu Beogradu zbog prisustva zvaničnika Srbije na proslavi Dana RS
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane