Povezane vesti
Pevačica ima traume od kako ju je bivši pretukao: Progovorila o teškom periodu i otkrila detalje pakla koji je prošla
Mondo 08.01.2025
Tijana M ima traume zbog bivšeg koji ju je pretukao, otkrila šta je prošla. Pevačica Tijana Milentijević, poznata kao Žena od Sultana, otvoreno je govorila o traumatičnom iskustvu koje je doživela nakon raskida sa bivšim partnerom koji je bio nasilan… »
"Imam traume otkad me bivši pretukao" Pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla
Kurir 08.01.2025
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana, ispričala je da je posle raskida sa bivšim dečkom koji je tukao imala traume, kao i da od tada mnogo manje veruje ljudima. Naime, Tijana tvrdi da ima knedlu u grlu kada se seti tog perioda… »
"Imam traume otkad me bivši pretukao": Pevačica otkrila detalje pakla kroz koji je prošla: "Od tada slabo verujem ljudima"
Blic 08.01.2025
Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od Sultana, ispričala je da je posle raskida sa bivšim dečkom koji je tukao imala traume, kao i da od tada mnogo manje veruje ljudima. Naime, Tijana tvrdi da ima knedlu u grlu kada se seti tog perioda… »
Vesti dana »
Rubio: „Pregovori o sporazumu sa Iranom bi mogli da traju nekoliko dana“
Serbian News Media pre 5 satijoš 30 povezanih
Senzacija na Rolan Garosu! Maloletni teniser izbacio grend slem šampiona!
Večernje novosti pre 14 minutajoš 29 povezanih
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i doajen srpske politike
BBC News pre 40 minutajoš 49 povezanih
Stabilno i toplo vreme u Srbiji sa visokim temperaturama i upozorenjima na UV zračenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane