Povezane vesti

Milica Todorović ima novog dečka: Sve otkriveno pred kamerama: Progovorila i o svadbi - "Mislim da je blizu"

Milica Todorović ima novog dečka: Sve otkriveno pred kamerama: Progovorila i o svadbi - "Mislim da je blizu"

Blic pre 11 sati
Milica Todorović u emisiji "Amidži šou" ispod žita, otkrila je da trenutno ima dečka. Naime, njoj je postavljeno pitanje kada će se udati, a kum Stevan Anđelković ju je odao kada je Miličin ljubavni život u pitanju. - Pričamo mi stalno o tome… »
Ovo su svi momci Milice Todorović: Volela manekena, glumca, prva ljubav joj bio pevač, a s njim umesto pred oltar završila…

Ovo su svi momci Milice Todorović: Volela manekena, glumca, prva ljubav joj bio pevač, a s njim umesto pred oltar završila…

Kurir pre 18 sati
Pevačica Milica Todorović otkrila je da je ponovo zaljubljena i da ima novog dečka. Naime, u Amdži šou postavljeno joj je pitanje kada će se udati, a kum Stevan Anđelković ju je odao kada je Miličin ljubavni život u pitanju. - Pričamo mi stalno… »
Milica Todorović ima novog dečka: Sve otkriveno u programu uživo

Milica Todorović ima novog dečka: Sve otkriveno u programu uživo

Nova pre 1 dan
Milica Todorović u emisiji "Amidži šou" otkrila je da trenutno ima dečka. Njoj je postavljeno pitanje kada će se udati, a kum Stevan Anđelković ju je odao kada je Miličin ljubavni život u pitanju. – Pričamo mi stalno o tome, imamo kandidata… »

Vesti dana »