Повезане вести

Ово су сви момци Милице Тодоровић: Волела манекена, глумца, прва љубав јој био певач, а с њим уместо пред олтар завршила код…

Ово су сви момци Милице Тодоровић: Волела манекена, глумца, прва љубав јој био певач, а с њим уместо пред олтар завршила код…

Курир 08.01.2025
Певачица Милица Тодоровић недавно је открила да је поново заљубљена и да има новог дечка. Наиме, у Амџи шоу постављено јој је питање када ће се удати, а кум Стеван Анђелковић ју је одао када је Миличин љубавни живот у… »
Милица Тодоровић има новог дечка: Све откривено пред камерама: Проговорила и о свадби - "Мислим да је близу"

Милица Тодоровић има новог дечка: Све откривено пред камерама: Проговорила и о свадби - "Мислим да је близу"

Блиц 08.01.2025
Милица Тодоровић у емисији "Амиџи шоу" испод жита, открила је да тренутно има дечка. Наиме, њој је постављено питање када ће се удати, а кум Стеван Анђелковић ју је одао када је Миличин љубавни живот у питању. - Причамо ми… »
Милица Тодоровић има новог дечка: Све откривено у програму уживо

Милица Тодоровић има новог дечка: Све откривено у програму уживо

Нова 08.01.2025
Милица Тодоровић у емисији "Амиџи шоу" открила је да тренутно има дечка. Њој је постављено питање када ће се удати, а кум Стеван Анђелковић ју је одао када је Миличин љубавни живот у питању. – Причамо ми стално о томе… »

Вести дана »