Povezane vesti
Ovako je Milorad Milinković reagovao kada je upitan za Zvezdu i Bari: "Sačuvaj Bože, ja navijam za Partizan"
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Javnost u Srbiji potresena je u utorak informacijom o iznenadnoj smrti Milorada Milinkovića, poznatog reditelja, muzičara, TV ličnosti, ali i sportskog komentatora. Tragač iz kviza "Potera" je ostavio dubok trag u svakoj oblasti kojom… »
Očekuju nas velike promene: Otkriveno šta će biti sa kvizom "Potera" nakon smrti Milorada Milinkovića
Mondo pre 20 sati
Uveliko je počelo i snimanje novog kviza! Iznenadna smrt Milorada Milinkovića (60), scenariste, reditelja i tragača u kvizu "Potera", ostavila je domaću javnost u šoku i neverici, a mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicom da njega više nema. Svi… »
Šta će biti s kvizom "Potera" nakon smrti Milorada Milinkovića? Stiže novi tragač, ali očekuju nas i velike promene
Kurir pre 21 sat
Poznati reditelj, scenarista i tragač u popularnom kvizu "Potera" Milorad Milinković preminuo je iznenada u 60. godini na Badnji dan u porti crkve u Jabukovcu. On je otišao u tamošnju crkvu na liturgiju, gde mu je pozlilo, a ni brza intervencija Hitne… »
Glumica se obratila javnosti u Srbiji: Nataša Ninković reagovala nakon iznenadne smrti Milorada Milinkovića
Mondo pre 22 sata
Brojne javne ličnosti oprostile su se od Milorada, a među njima je i naša glumica Nataša Ninković. Iznenadna smrt Milorada Milinkovića (60), scenariste, reditelja i tragača u kvizu "Potera", ostavila je domaću javnost u šoku i neverici, a mnogi… »
Nataša Ninković pogođena smrću Milorada Milinkovića: Glumica se oglasila na Instagramu i poručila...
Kurir pre 22 sata
Glumica Nataša Ninković teško je podnela informaciju da je preminuo Milorad Milinković, te nije krila koliko joj je teško pao njegov odlazak. Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere", Milorad Milinković, preminuo je na Badnje veče u porti… »
Srđan Dragojević povodom odlaska Milorada Milinkovića: „Dobar čovek je bio Debeli“
Danas pre 1 dan
Reditelj, scenarista, tragač u srpskoj verziji kviza Potera, vlasnik istančanog muzičkog ukusa, a u mlađim danima jedan od osnivača, moglo bi se reći , prvog gotik benda ovde „Morbidi i mnoći“, i još po mnogo čemu autentični lik Beograda… »
Milorad Milinković kao Tragač u "Poteri" imao je posebnu "taktiku": "Ne znam sve...", a ove stvari o kvizu je demantovao
Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne "Potere", Milorad Milinković, preminuo je na Badnje veče u porti crkve u Jabukovcu u 60. godini od posledica jakog srčanog udara, a komemoracija povodom njegove smrti biće održana u četvrtak u 12 sati u sali… »
Nigor iz Montenigersa uputio poslednji pozdrav Miloradu Milinkoviću: "Bog je uzeo najboljeg na dan kada..."
Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne " Potere", Milorad Milinković, preminuo je na Badnje veče u porti crkve u Jabukovcu u 60. godini od posledica jakog srčanog udara, a komemoracija povodom njegove smrti biće održana u četvrtak u 12 sati u sali… »
Milutin Petrović povodom odlaska Milorada Milinkovića Debelog: Moj bend mi je pored njegovog izgledao kao „Crvena jabuka“
Danas pre 1 dan
Reditelj, scenarista, tragač u srpskoj verziji kviza Potera, vlasnik istančanog muzičkog ukusa, a u mlađim danima jedan od osnivača, moglo bi se reći , prvog gotik benda ovde „Morbidi i mnoći“, i još po mnogo čemu autentični lik Beograda… »
"Smrt Milorada Milinkovića me nije iznenadila": Kardiolog Ristić otkriva zašto je srce odjednom stalo u crkvi
Mondo pre 1 dan
Prof. dr Miljko Ristić, čuveni kardiolog, govorio je o slučaju Milorada Milinkovića koji je u 60. godini preminuo od posledica srčanog udara. Reditelj, scenarista i tragač iz kviza "Potera", Milorad Milinković preminuo je u 60. godini u porti crkve… »
Čuveni kardiolog progovorio o smrti Milorada Milinkovića: "Kada se desi nagli skok ili pad temperature i najzdraviji ljudski…
Blic pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač iz kviza "Potera", Milorad Milinković preminuo je u 60. godini u porti crkve gde je bio na božićnoj liturgiji. Milorad je umro od srčanog udara, a sada je prof. dr Miljko Ristić, čuveni kardiolog i bivši v.d direktora… »
Željko Mitrović uputio poslednji pozdrav Miloradu Milinkoviću: "Dragi moj prijatelju, znam da te je nerviralo..."
Kurir pre 1 dan
Reditelj, scenarista i tragač popularne " Potere", Milorad Milinković, preminuo je na Badnje veče u porti crkve u Jabukovcu u 60. godini od posledica jakog srčanog udara, a komemoracija povodom njegove smrti biće održana u četvrtak u 12 sati u sali… »
Vesti dana »
Uživo delovi Los Anđelesa spaljeni "Uplašeni smo, sunce je crveno": Uvodi se policijski čas, izdato novo upozorenje, požari van kontrole (foto, video)
Blic pre 30 minutajoš 70 povezanih
Vučević posle sastanka sa prosvetarima: Predlog da u toku ove godine budu dva povećanja - u martu i oktobru
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Rhmz izdao najnovije upozorenje: Ovi delovi Srbije su u riziku zbog padavina, evo gde će pasti čak 25 cm novog snega
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih
MSP: Protestna nota BiH potvrda da nije zainteresovana za dobrosusedske odnose
RTS pre 47 minutajoš 24 povezane
Majk Daum operisan, najmanje mesec dana van terena zbog povrede kolena
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane