Повезане вести

Биља Крстић са унуком којој су давали 1% да преживи: Емотивни кадрови са девојчицом којој је друго име храброст

Биља Крстић са унуком којој су давали 1% да преживи: Емотивни кадрови са девојчицом којој је друго име храброст

Мондо 08.01.2025
Певачица изворне музике са осмехом је позирала са унуком у цркви. Певачица изворне музике Биља Крстић провела је Божић у кругу породице, посебно уживајући у времену са својом унуком Ноом, девојчицом која је прави симбол снаге и… »
Биља Крстић на Божић објавила слику са унуком из цркве, давали су један одсто шансе да ће преживети: "Бога молим да ми чува…

Биља Крстић на Божић објавила слику са унуком из цркве, давали су један одсто шансе да ће преживети: "Бога молим да ми чува…

Блиц 08.01.2025
Певачица изворне музике, Биља Крстић, најрадоснији хришћански празник Божић прославила је са унуком, која је велики борац. Наиме, Биља Крстић из брака са глумцем Тихомиром Арсићем добила је две ћерке Ленку и Милицу, која јој је… »
Давали су 1% шансе да ће преживети: Биља Крстић на Божић објавила слику са унуком: "Бога молим да ми чува..."

Давали су 1% шансе да ће преживети: Биља Крстић на Божић објавила слику са унуком: "Бога молим да ми чува..."

Телеграф 08.01.2025
Препоручујемо. Певачица изворне музике, Биља Крстић, уочи Божића објавила је фотографије са унуком, девојчицом по имену Ноа, која је велики борац. Биља је, подсетимо, из брака са глумцем Тихомиром Арсићем добила две ћерке Ленку… »

Вести дана »