Povezane vesti
"Ženu sam prevario 1.000 puta, ali je nikad nisam izneverio" Era Ojdanić pati za pokojnom Ljupkom, sad je u vezi sa 43 godine…
Kurir 08.01.2025
Era Ojdanić nikada nije krio da je bio ženskaroš, ali i da je veliku ljubav imao prema supruzi Ljupki. Folk pevač je sada, kako je sam nedavno priznao, u vezi sa 43 godine mlađom ženom, ali nije krio da mu pokojna supruga mnogo nedostaje. Istakao je da… »
"Prevario sam je hiljadu puta, sad mi nedostaje": Pevač ima 43 godina mlađu devojku, a i dalje pati za pokojnom ženom
Blic 08.01.2025
Pevač Era Ojdanić je trenutno u vezi sa 43 godine mlađom devojkom, a priznao je da mu i dalje nedostaje pokojna supruga Ljupka koja je bila njegova najveća ljubav. - Ona je i dalje tu i biće dok sam ja živ. Ona je među nama i sa nama i za Badnje veče, za… »
Vesti dana »
Tramp: „Danska nije uspela da ukoni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno“
Serbian News Media pre 17 minutajoš 34 povezane
Plivanje za Časni krst danas u Beočinu i Sremskoj Kamenici
Moj Novi Sad pre 12 minutajoš 24 povezane
Ništa od iznenađenja! Teniser iz Srbije eliminisan od bivšeg osvajača Australijan opena
Večernje novosti pre 22 minutajoš 68 povezanih
Upozorenje za vozače: Poledica, magla i odroni pretnja širom Srbije, na ovim deonicama je najopasnije
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana