Povezane vesti
Kako je ljubav postala državno pitanje u Južnoj Koreji
BBC News 08.01.2025
Sve manje brakova i niska stopa fertiliteta doveli su do državne podrške ljubavnim vezama. Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo… »
Radio 021 08.01.2025
Sve manje brakova i niska stopa fertiliteta doveli su do državne podrške ljubavnim vezama. BBC Min Jung i Tae Hjung su se upoznali preko jedne od agencija i sada su u braku Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba… »
Blic 08.01.2025
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati", kaže ona. „Ležala sam u krevetu, skrolujući na telefonu iz… »
NIN 08.01.2025
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. "Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati", kaže ona. "Ležala sam u krevetu, skrolujući na telefonu iz… »
Danas 08.01.2025
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati“, kaže ona. „Ležala sam u krevetu, skrolujući na telefonu iz… »
Vesti dana »
EUalajv: Hladan odgovor Evrope na Trampov poziv u Odbor za mir, velike sile uzdržane
Beta pre 8 minutajoš 44 povezane
Đedović Handanović: Nis podneo zahtev OFAK za produženje licence za rad
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 31 povezana
Uživo Brojni skupovi i diskusije: Vučić u Davosu na važnim sastancima sa svetskom elitom FOTO
B92 pre 18 minutajoš 18 povezanih
Objavljena vremenska prognoza do kraja januara: Evo šta nas čeka posle ledenih dana i -9
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih
Automobil udario devojčicu u Mirijevu, prevezena u kliniku u Tiršovoj
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih