Povezane vesti
Kako je ljubav postala državno pitanje u Južnoj Koreji
BBC News pre 1 dan
Sve manje brakova i niska stopa fertiliteta doveli su do državne podrške ljubavnim vezama. Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila… »
Radio 021 pre 1 dan
Sve manje brakova i niska stopa fertiliteta doveli su do državne podrške ljubavnim vezama. BBC Min Jung i Tae Hjung su se upoznali preko jedne od agencija i sada su u braku Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba… »
Blic pre 1 dan
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati", kaže ona. „Ležala sam u krevetu, skrolujući na… »
Danas pre 1 dan
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati“, kaže ona. „Ležala sam u krevetu, skrolujući na… »
NIN pre 1 dan
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. "Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati", kaže ona. "Ležala sam u krevetu, skrolujući na… »
Vesti dana »
Oko 17 miliona ljudi pod upozorenjem zbog požara, delovi Los Anđelesa spaljeni
RTV pre 34 minutajoš 71 povezana
Vučević: Još nije postignut dogovor sa prosvetarima, predložili smo dva povećanja tokom 2025, u martu i oktobru po 5 odsto
RTV pre 1 satjoš 31 povezana
Neustavni Dan Republike Srpske se obilježava u Banjaluci uprkos upozorenjima OHR-a, EU i SAD
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 26 povezanih
Majk Daum operisan, najmanje mesec dana van terena zbog povrede kolena
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane