Povezane vesti

Kako je ljubav postala državno pitanje u Južnoj Koreji

BBC News pre 1 dan
Sve manje brakova i niska stopa fertiliteta doveli su do državne podrške ljubavnim vezama. Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila… »

Radio 021 pre 1 dan
Sve manje brakova i niska stopa fertiliteta doveli su do državne podrške ljubavnim vezama. BBC Min Jung i Tae Hjung su se upoznali preko jedne od agencija i sada su u braku Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba… »

Blic pre 1 dan
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati", kaže ona. „Ležala sam u krevetu, skrolujući na… »

Danas pre 1 dan
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. „Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati“, kaže ona. „Ležala sam u krevetu, skrolujući na… »

NIN pre 1 dan
Min Džung se zabavljala sa dečkom tri godine, kad joj je on iz vedra neba saopštio da ne može da zamisli sebe u braku. Bila je očajna. "Oduvek sam mislila da ćemo se u nekom trenutku venčati", kaže ona. "Ležala sam u krevetu, skrolujući na… »

Vesti dana »