Повезане вести

Како је љубав постала државно питање у Јужној Кореји

BBC News 08.01.2025
Све мање бракова и ниска стопа фертилитета довели су до државне подршке љубавним везама. Мин Џунг се забављала са дечком три године, кад јој је он из ведра неба саопштио да не може да замисли себе у браку. Била је очајна… »

Радио 021 08.01.2025
Све мање бракова и ниска стопа фертилитета довели су до државне подршке љубавним везама. ББЦ Мин Јунг и Тае Хјунг су се упознали преко једне од агенција и сада су у браку Мин Џунг се забављала са дечком три године, кад јој је… »

Блиц 08.01.2025
Мин Џунг се забављала са дечком три године, кад јој је он из ведра неба саопштио да не може да замисли себе у браку. Била је очајна. „Одувек сам мислила да ћемо се у неком тренутку венчати", каже она. „Лежала сам у кревету… »

НИН 08.01.2025
Мин Џунг се забављала са дечком три године, кад јој је он из ведра неба саопштио да не може да замисли себе у браку. Била је очајна. "Одувек сам мислила да ћемо се у неком тренутку венчати", каже она. "Лежала сам у кревету… »

Данас 08.01.2025
Мин Џунг се забављала са дечком три године, кад јој је он из ведра неба саопштио да не може да замисли себе у браку. Била је очајна. „Одувек сам мислила да ћемо се у неком тренутку венчати“, каже она. „Лежала сам у кревету… »

Вести дана »