Povezane vesti

Najnovije vesti o milici Veličković! Hitno oglašavanje povodom njenog porođaja

Najnovije vesti o milici Veličković! Hitno oglašavanje povodom njenog porođaja

Kurir pre 24 sata
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković primljena je u bolnicu, i danas će se poroditi. MIlica je ostala trudna tokom boravka u Eliti sa Borom Terzićem Terzom, a on ju je verio neposredno pred ulazak u novu sezonu rijaliti programa. Međutim… »
"Odgajio sam moja dva deteta, mogu i tvoje": Milica Veličković otišla u porodilište, a ovaj zadrugar je obećao javno da…

"Odgajio sam moja dva deteta, mogu i tvoje": Milica Veličković otišla u porodilište, a ovaj zadrugar je obećao javno da…

Blic pre 1 dan
Milica Veličković otišla je u porodilište i čeka se svaki trenutak kada će na svet doneti devojčicu. Ona je do nedavno boravila u rijaliti programu "Elite", gde se suočila sa ocem svog deteta, Borislavom Terzićem Terzom, koji ju je prevario sa… »
"Odgajio sam moja dva, mogu i tvoje" Ovaj čovek je javno obećao Milici da će biti očuh njenoj naslednici: Ćerka želi…

"Odgajio sam moja dva, mogu i tvoje" Ovaj čovek je javno obećao Milici da će biti očuh njenoj naslednici: Ćerka želi…

Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Milica Veličković primljena je u bolnicu i danas bi trebalo da se porodi. Ona je pre porođaqja dve nedelje provela u rijalitiju, gde se suočila sa bivšim verenikom i ocem svog deteta, Borislavom Terzićem Terzom i ostala je… »
Milica stigla u porodilište, a evo šta za to vreme radi Terza! Trči koliko ga noge nose, na ovaj postupak produkcije se…

Milica stigla u porodilište, a evo šta za to vreme radi Terza! Trči koliko ga noge nose, na ovaj postupak produkcije se…

Kurir pre 1 dan
Milica Veličković, bivša učesnica rijalitija "Elita" primljena je danas u porodilište. Njoj je termin za rođenje ćerke bio 5. januar, ali je taj datum prebacila. I dok je ona u porodilištu, njen bivši verenik Borislav Terzić Terza, koji ju je… »
Milica Veličković stigla u porodilište: Danas će se poroditi, Terzi neće biti dobro

Milica Veličković stigla u porodilište: Danas će se poroditi, Terzi neće biti dobro

Blic pre 1 dan
Bivša takmičarka "Elite" Milica Veličković otišla je u bolnicu i svakog trenutka čeka da se porodi. Njoj je termin bio 5. januara, ali je danas primljena u porodilište. Milica Veličković rodiće ćerku, a kako je navela dok je bila u rijalitiju… »
Milica Veličković stigla u porodilište! Ćerka Barbara stiže danas! Bivša učesnica Elite danima se nije oglašavala…

Milica Veličković stigla u porodilište! Ćerka Barbara stiže danas! Bivša učesnica Elite danima se nije oglašavala…

Kurir pre 1 dan
Bivša takmičarka "Elite" Milica Veličković danas će na svet doneti devojčicu! Ona se trenutno nalazi u jednoj bolnici i svaki čas se očekuje njen porođaj. Podsetimo, MIlica je zatrudnela tokom "Elite 7" sa Borom Terzićem Terzom, međutim iako ju… »

Vesti dana »